Patrauklus pesto padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Patrauklus pesto padažas

Burnoje tirpstantis pesto padažas - puikus šventinio stalo priedas. Šis padažas nepanašus į jokį kitą. Jis labai aštrus, sodrus ir aromatingas. Padažas laikomas universaliu. Jis beveik visada patiekiamas su spagečiais arba makaronais. Jis lengvai paruošiamas, todėl jį pagaminti gali net pradedantis virėjas.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
338 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Patrauklus pesto padažas Žingsnis 1
Nusausinkite krapus ir stambiai sukapokite. Citrinoje padarykite skylutę ir išspauskite šviežiai išspaustas sultis. Sudėkite krapus ir anakardžių riešutus į lėkštę.

Žingsnis 2

Patrauklus pesto padažas Žingsnis 2
Krapus, anakardžių riešutus, česnaką ir citrinos sultis susmulkinkite blenderiu. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kruopščiai susmulkinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 10 minučių, žalumynų sezonas, riešutų sezonas, česnakų sezonas, pesto padažas, receptų knyga, receptų knyga

Kategorijos