Publikavimo data: 2025-08-20
Patrauklus pesto padažas
Burnoje tirpstantis pesto padažas - puikus šventinio stalo priedas. Šis padažas nepanašus į jokį kitą. Jis labai aštrus, sodrus ir aromatingas. Padažas laikomas universaliu. Jis beveik visada patiekiamas su spagečiais arba makaronais. Jis lengvai paruošiamas, todėl jį pagaminti gali net pradedantis virėjas.
Žingsnis 1
Nusausinkite krapus ir stambiai sukapokite. Citrinoje padarykite skylutę ir išspauskite šviežiai išspaustas sultis. Sudėkite krapus ir anakardžių riešutus į lėkštę.
Žingsnis 2
Krapus, anakardžių riešutus, česnaką ir citrinos sultis susmulkinkite blenderiu. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kruopščiai susmulkinkite.
Kategorijos