Publikavimo data: 2024-05-26
Patrauklus silkės su sūriu užkandis
Silkės ir sūrio užkandis puikiai tinka prie bulvių. Jį taip pat galima patiekti kaip atskirą patiekalą, kuris patenkins ir išrankiausių gurmanų poreikius. Tokiam patiekalui paruošti reikia produktų, kurių yra kiekvienos šeimininkės namuose, o jei nėra, jų nesunkiai rasite artimiausioje parduotuvėje.
Žingsnis 1
Perpjaukite silkę per pusę, išimkite vidų ir kaulus. Iš silkės pašalinkite mėsą, ant odos palikdami 3-4 mm storio mėsos sluoksnį. Morkas supjaustykite mažais kubeliais. Baltymus taip pat supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais. Sviestą ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba vandens vonelėje. Į atskirą dubenį sudėkite silkės filė, baltymus, morkas, svogūnus. Supilkite ištirpintą sviestą, sudėkite lydytą sūrį. Viską išmaišykite.
Žingsnis 3
Išklokite maistinę plėvelę ir patepkite alyvuogių aliejumi. Ant plėvelės sudėkite filė. Ant filė dėkite maltos mėsos, nesiekiančios kraštų. Ant viršaus uždėkite antrąją silkės dalį. Atsargiai ir tvirtai susukite silkę į ritinėlį. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir 30-40 minučių padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos