Publikavimo data: 2025-08-17
Patrauklus užkandis su vafliniais pyragėliais "Lėtapėdis"
Greitas ir paprastas greito kepinio receptas. Pyragas gaunasi labai minkštas, skanus ir kvapnus. Vanilė suteikia švelnų kvapą ir skonį. Pyragas iš vaflinių paplotėlių su kondensuotu pienu - puikus receptas gardžiam nekepamam desertui pasigaminti. Šiam pyragui reikės tik kelių paprastų ir nebrangių ingredientų. Toks tortas suteikia daug galimybių kūrybai, jį labai įdomu papuošti.
Žingsnis 1
Kambario temperatūros sviestą išsukite su kondensuotu pienu, kakava ir vanile iki purumo, tada sudėkite riešutus ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Tolygiai paskirstykite kremą ant plutelių, šiek tiek jas prispausdami, paskutinės plutelės neriebaluokite.
Žingsnis 3
Norint pagaminti glajų, reikia ištirpinti sviestą, į jį supilti pieną, kakavą, cukrų, išmaišyti ir kelias sekundes pavirti ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Kol glajus kepa, nesunkia pjaustymo lentele ar lėkštele prispauskite pyragą prie tešlos. Taip tortai greičiau sugers kremą, o įdaras tolygiai pasiskirstys ant visų tortų.
Žingsnis 5
Paruošus glajų, juo tolygiai aptepti pyrago viršų, pabarstyti smulkintais riešutais, įdėti pyragą į šaldytuvą bent 1 valandai. Po to tortas bus gerai įsigėręs, jį galima papuošti pagal pageidavimą ir patiekti.
Kategorijos