Publikavimo data: 2025-08-18
Patrauklus žaliųjų pomidorų užkandis
Marinuoti pomidorai visada praverčia ir ant šventinio stalo, ir darbo dieną. Siūlome išbandyti pikantišką ir aromatingą žaliųjų pomidorų užkandį, kuris patiks jūsų draugams ir šeimos nariams.
Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite ketvirčiais. Jei pomidorai labai dideli, galite juos supjaustyti mažesniais griežinėliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite petražoles. Česnakus išspauskite per česnakų presą. Aitriąją papriką supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 3
Visas supjaustytas daržoves sumaišykite su susmulkintais pomidorais, įberkite druskos, cukraus ir acto. Palikite kelioms valandoms, kad pritrauktų.
Žingsnis 4
Sudėkite daržovių mišinį į švarius stiklainius ir užsukite dangteliais. Vandens įpilti nereikia. Palikite pomidorus stiklainiuose kambario temperatūroje 24 valandas, o tada dar 4 dienoms padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos