Paukščių pieno pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Paukščių pieno pyragas

Legendinio "Paukščių pieno" torto švelnus suflė nepaliks abejingų.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
359 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
47 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.24/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Paukščių pieno pyragas Žingsnis 1
Pirmiausia atskiriame baltymus nuo baltymų. Atkreipkite dėmesį: svarbu, kad visi produktai būtų kambario temperatūros.

Žingsnis 2

Paukščių pieno pyragas Žingsnis 2
Į trynius suberkite 80 g miltų, 50 g cukraus pudros, 50 g sviesto, kepimo miltelius, kepimo miltelius ir vaniliną.

Žingsnis 3

Paukščių pieno pyragas Žingsnis 3
Visą mišinį gerai išmaišykite maišytuvu.

Žingsnis 4

Paukščių pieno pyragas Žingsnis 4
Supilkite masę į kepimo formą ir 20 minučių pašaukite į iki 180° įkaitintą orkaitę.

Žingsnis 5

Paukščių pieno pyragas Žingsnis 5
Sumaišykite 100 g sviesto ir kondensuoto pieno

Žingsnis 6

Paukščių pieno pyragas Žingsnis 6
Labai gerai išplakite mikseriu.

Žingsnis 7

Paukščių pieno pyragas Žingsnis 7
Po to želatiną atskieskite 75 g šalto vandens ir leiskite jai išbrinkti (apie 20 minučių).

Žingsnis 8

Paukščių pieno pyragas Žingsnis 8
Mūsų biskvitas jau paruoštas. Leiskite jam atvėsti. Tuo tarpu paruoškime suflė.

Žingsnis 9

Paukščių pieno pyragas Žingsnis 9
Į baltymus įberkite puodelį cukraus ir viską gerai išplakite nesustodami maišytuvu.

Žingsnis 10

Paukščių pieno pyragas Žingsnis 10
Pradėkite virti sirupą. Sumaišykite 100 g cukraus ir 75 g vandens ir nuolat maišydami virkite, kol užvirs.

Žingsnis 11

Paukščių pieno pyragas Žingsnis 11
Į suflė plona srovele supilkite sirupą, taip pat sudėkite ištirpintą želatiną ir toliau maišykite suflė.

Žingsnis 12

Paukščių pieno pyragas Žingsnis 12
Į suflė supilkite grietinėlę, t. y. sviestą, anksčiau sumaišytą su kondensuotu pienu. Atkreipkite dėmesį, kad maišyti reikia vidutiniu greičiu.

Žingsnis 13

Paukščių pieno pyragas Žingsnis 13
Tada ant formos dugno sudėkite biskvitą ir supilkite ant jo suflė. Padėkite į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų. Po to paruoškite veidrodinį glajų: sumaišykite kakavą, pieną, cukrų ir 50 g sviesto, viską kaitinkite plakiklyje, kol sutirštės, ir leiskite atvėsti iki kambario temperatūros. Po to, kai suflė sustings, užpilkite mūsų glazūrą ant suflė viršaus. Pyragas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos