Legendinio "Paukščių pieno" torto švelnus suflė nepaliks abejingų.
Žingsnis 1
Pirmiausia atskiriame baltymus nuo baltymų. Atkreipkite dėmesį: svarbu, kad visi produktai būtų kambario temperatūros.
Žingsnis 2
Į trynius suberkite 80 g miltų, 50 g cukraus pudros, 50 g sviesto, kepimo miltelius, kepimo miltelius ir vaniliną.
Žingsnis 3
Visą mišinį gerai išmaišykite maišytuvu.
Žingsnis 4
Supilkite masę į kepimo formą ir 20 minučių pašaukite į iki 180° įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 5
Sumaišykite 100 g sviesto ir kondensuoto pieno
Žingsnis 6
Labai gerai išplakite mikseriu.
Žingsnis 7
Po to želatiną atskieskite 75 g šalto vandens ir leiskite jai išbrinkti (apie 20 minučių).
Žingsnis 8
Mūsų biskvitas jau paruoštas. Leiskite jam atvėsti. Tuo tarpu paruoškime suflė.
Žingsnis 9
Į baltymus įberkite puodelį cukraus ir viską gerai išplakite nesustodami maišytuvu.
Žingsnis 10
Pradėkite virti sirupą. Sumaišykite 100 g cukraus ir 75 g vandens ir nuolat maišydami virkite, kol užvirs.
Žingsnis 11
Į suflė plona srovele supilkite sirupą, taip pat sudėkite ištirpintą želatiną ir toliau maišykite suflė.
Žingsnis 12
Į suflė supilkite grietinėlę, t. y. sviestą, anksčiau sumaišytą su kondensuotu pienu. Atkreipkite dėmesį, kad maišyti reikia vidutiniu greičiu.
Žingsnis 13
Tada ant formos dugno sudėkite biskvitą ir supilkite ant jo suflė. Padėkite į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų. Po to paruoškite veidrodinį glajų: sumaišykite kakavą, pieną, cukrų ir 50 g sviesto, viską kaitinkite plakiklyje, kol sutirštės, ir leiskite atvėsti iki kambario temperatūros. Po to, kai suflė sustings, užpilkite mūsų glazūrą ant suflė viršaus. Pyragas paruoštas.