Publikavimo data: 2024-06-08
Pavasariniai suktinukai orkaitėje
Pavasariniai suktinukai - tai azijietiškas patiekalas, tačiau pavadintas angliškai. Pažodžiui reiškia "pavasario ritinėliai". Kinijoje jis laikomas šventiniu patiekalu. Jis ruošiamas Naujųjų metų išvakarėse pagal Rytų kalendorių, kurie švenčiami žiemos pabaigoje - pavasario pradžioje. Pavasariniai suktinukai panašūs į įdarytus blynus. Tik įdaras suvyniojamas į specialų ryžių popierių. Jų galima nusipirkti prekybos centruose rytietiškų produktų skyriuje. Orkaitėje kepti pavasario suktinukai su vištiena ir daržovėmis yra labai skanūs ir sotūs.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Vištieną 30-35 minutes virkite pasūdytame vandenyje. Išvirusią mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite pavasario suktinukų įdarą. Sumaišykite virtą mėsą, pomidorus, žoleles, 4 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus. Įdėkite vištienos prieskonių, druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Pavasarinius suktinukus pašaukite į orkaitę. Ryžių popierių ant kepimo skardos ar keptuvės 20-30 sekundžių pamirkykite šiltame arba šaltame vandenyje, kol lakštai taps lankstūs. Į kiekvieno lapo vidurį įdėkite įdaro, suvyniokite abu kraštus. Tada susukite į ritinėlį ir dėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos siūle žemyn. Kepkite 170 laipsnių temperatūroje 15 minučių.
Kategorijos