Pavasariniai suktinukai orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Pavasariniai suktinukai orkaitėje

Pavasariniai suktinukai - tai azijietiškas patiekalas, tačiau pavadintas angliškai. Pažodžiui reiškia "pavasario ritinėliai". Kinijoje jis laikomas šventiniu patiekalu. Jis ruošiamas Naujųjų metų išvakarėse pagal Rytų kalendorių, kurie švenčiami žiemos pabaigoje - pavasario pradžioje. Pavasariniai suktinukai panašūs į įdarytus blynus. Tik įdaras suvyniojamas į specialų ryžių popierių. Jų galima nusipirkti prekybos centruose rytietiškų produktų skyriuje. Orkaitėje kepti pavasario suktinukai su vištiena ir daržovėmis yra labai skanūs ir sotūs.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pavasariniai suktinukai orkaitėje Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Vištieną 30-35 minutes virkite pasūdytame vandenyje. Išvirusią mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Pavasariniai suktinukai orkaitėje Žingsnis 2
Paruoškite pavasario suktinukų įdarą. Sumaišykite virtą mėsą, pomidorus, žoleles, 4 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus. Įdėkite vištienos prieskonių, druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Pavasariniai suktinukai orkaitėje Žingsnis 3
Pavasarinius suktinukus pašaukite į orkaitę. Ryžių popierių ant kepimo skardos ar keptuvės 20-30 sekundžių pamirkykite šiltame arba šaltame vandenyje, kol lakštai taps lankstūs. Į kiekvieno lapo vidurį įdėkite įdaro, suvyniokite abu kraštus. Tada susukite į ritinėlį ir dėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos siūle žemyn. Kepkite 170 laipsnių temperatūroje 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos