Publikavimo data: 2024-06-08
Pavasariniai suktinukai su krabų lazdelėmis
Paprastai pavasario suktinukai būna su mėsos, grybų arba daržovių įdaru. Tačiau galima rasti ir kitokių variantų, pavyzdžiui, sojų sūrio ar pupelių. Kartais patiekalas pasaldinamas įdedant vaisių. Pavasariniai suktinukai su krabų lazdelėmis - puikus pasirinkimas tiems, kurie laikosi dietos, bet vis tiek nori pasilepinti. Ryžių popieriuje yra sudėtinių angliavandenių ir jame nėra glitimo. O krabų lazdelėse gausu baltymų, todėl patiekalas yra sotus ir neapkrauna organizmo.
Žingsnis 1
Pamirkykite ritininį popierių. Vieną ryžių popieriaus lapą įmerkite į šiltą vandenį, palikite kelioms sekundėms, tada ištraukite ir perkelkite ant darbinio paviršiaus. Kiekvieną lakštą apdorokite taip, kaip reikia suktinukams.
Žingsnis 2
Suvyniokite spyruoklinį suktinuką su krabų lazdelėmis. Ant popieriaus krašto uždėkite vieną krabų lazdelę, šaukštelį varškės ir agurko šiaudelį. Susukite ritinėlį iki vidurio, užlenkite šoninius kraštus ir susukite iki galo. Suvyniokite visus ritinėlius.
Žingsnis 3
Apkepkite vyniotinį. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų, sudėkite paruoštus suktinukus ir kepkite iš visų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos