Publikavimo data: 2024-06-08
Pavasariniai suktinukai su ryžiais
Pavasariniai suktinukai - Kinijoje, Singapūre, Indonezijoje ir Japonijoje populiarus užkandis. Jis gaminamas iš ryžių popieriaus, kurį reikia trumpai pamirkyti vandenyje, kad susisuktų į ritinėlį. Ryžių plokštelių sudėtyje yra nedidelis kiekis kalorijų, o tai, kalbant apie dietos laikymąsi, palankiai juos skiria nuo mums įprastų blynų. Pavasarinių ritinėlių įdaras gali būti bet koks: mėsa, jūros gėrybės, daržovės, vaisiai, žolelės, grūdai, makaronai ir t. t. Vienas iš paprasčiausių ir prieinamiausių variantų - pavasario suktinukai su ryžiais.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Ryžius virkite 15-20 minučių, kol visiškai išvirs. Dubenyje sumaišykite pomidorus, morkas, raudonąjį svogūną, pipirus, žoleles, avokadą. Sudėkite ryžius. supilkite augalinį aliejų, išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite spyruoklinius suktinukus su ryžiais. Ryžių popierių 10 sekundžių pamirkykite šiltame vandenyje, kad suminkštėtų. Ant medinės lentelės padėkite ryžių popieriaus lapą. Ant vieno krašto dėkite įdaro (tiek, kad jo užtektų 6 porcijoms). Pirmiausia suvyniokite kraštus. Tada susukite kompoziciją į tvirtą ritinėlį. Tą patį padarykite ir su kitais produktais.
Kategorijos