Publikavimo data: 2024-06-08
Pavasariniai suktinukai su ryžių popieriumi
Pavasariniai suktinukai pirmiausia buvo pradėti gaminti Japonijoje, Singapūre ir Indonezijoje. Priklausomai nuo tradicijos, jie patiekiami kaip pagrindinis patiekalas arba užkandis. Jie taip pat būna įvairių dydžių. Jie valgomi lazdelėmis arba rankomis, pamirkyti saldžiuose arba pikantiškuose padažuose. Pavasariniai suktinukai gaminami iš krevečių, žuvies, vištienos ir daržovių. Pabandykite pagaminti suktinukus iš lengvai sūdytos lašišos, agurkų ir avokadų. Vos po 20 minučių galėsite patiekti šiuos švelnius pavasario suktinukus.
Žingsnis 1
Apdorokite ryžių popierių. Ryžių popieriaus lapus po vieną sudėkite į nedidelį dubenėlį, užpilkite vandeniu ir palikite 5 sekundėms. Tada juos išskleiskite ant stalo.
Žingsnis 2
Susukite spyruoklinį ritinėlį. Ant ryžių popieriaus lapo krašto dėkite salotų lapus, tada ant viršaus - lašišą, agurką, avokadą ir tofu kubelius. Pabarstykite kalendromis ir sezamo sėklomis. Nuo įdaro krašto sandariai susukite spyruoklinį ritinėlį. Perpjaukite per pusę ir patiekite.
Kategorijos