Pavasariniai suktinukai su ryžių popieriumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Pavasariniai suktinukai su ryžių popieriumi

Pavasariniai suktinukai pirmiausia buvo pradėti gaminti Japonijoje, Singapūre ir Indonezijoje. Priklausomai nuo tradicijos, jie patiekiami kaip pagrindinis patiekalas arba užkandis. Jie taip pat būna įvairių dydžių. Jie valgomi lazdelėmis arba rankomis, pamirkyti saldžiuose arba pikantiškuose padažuose. Pavasariniai suktinukai gaminami iš krevečių, žuvies, vištienos ir daržovių. Pabandykite pagaminti suktinukus iš lengvai sūdytos lašišos, agurkų ir avokadų. Vos po 20 minučių galėsite patiekti šiuos švelnius pavasario suktinukus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pavasariniai suktinukai su ryžių popieriumi Žingsnis 1
Apdorokite ryžių popierių. Ryžių popieriaus lapus po vieną sudėkite į nedidelį dubenėlį, užpilkite vandeniu ir palikite 5 sekundėms. Tada juos išskleiskite ant stalo.

Žingsnis 2

Pavasariniai suktinukai su ryžių popieriumi Žingsnis 2
Susukite spyruoklinį ritinėlį. Ant ryžių popieriaus lapo krašto dėkite salotų lapus, tada ant viršaus - lašišą, agurką, avokadą ir tofu kubelius. Pabarstykite kalendromis ir sezamo sėklomis. Nuo įdaro krašto sandariai susukite spyruoklinį ritinėlį. Perpjaukite per pusę ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos