Pavlovos torto spalvota versija pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pavlovos torto spalvota versija

Anksčiau buvau kepusi pyragaičius, bet dabar norėjau šiek tiek džiaugsmo, todėl nusprendžiau pagaminti spalvotus pyragaičius. Tai dariau pirmą kartą ir man tai pavyko! Jūs taip pat turėtumėte pabandyti!
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
40 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Pavlovos torto spalvota versija Žingsnis 1
Paruoškite šveicarišką meringą: vandens vonelėje ištirpinkite cukrų kiaušinių baltymuose. Kai temperatūra pasiekia 60-65 laipsnius Celsijaus, išplakite masę mikseriu.

Žingsnis 2

Pavlovos torto spalvota versija Žingsnis 2
Įberkite kukurūzų krakmolo.

Žingsnis 3

Pavlovos torto spalvota versija Žingsnis 3
Ir citrinos sulčių.

Žingsnis 4

Pavlovos torto spalvota versija Žingsnis 4
Mažu greičiu maišykite minutę. Merengė paruošta.

Žingsnis 5

Pavlovos torto spalvota versija Žingsnis 5
Nustatykite kaitlentę įkaitinti iki 160 laipsnių (nuo viršaus iki apačios). Padalykite meringą į 3 dalis.

Žingsnis 6

Pavlovos torto spalvota versija Žingsnis 6
Sausus maistinius dažus atskieskite vandeniu pagal instrukcijas.

Žingsnis 7

Pavlovos torto spalvota versija Žingsnis 7
Supilkite dažiklį į meringą ir išmaišykite. Jei spalva nepakankamai ryški, procedūrą galite pakartoti.

Žingsnis 8

Pavlovos torto spalvota versija Žingsnis 8
Taip gaunama trijų spalvų beza.

Žingsnis 9

Pavlovos torto spalvota versija Žingsnis 9
Paskirstykite jį į konditerinius maišelius ir apvyniokite galiuką. Antgalio nereikia.

Žingsnis 10

Pavlovos torto spalvota versija Žingsnis 10
Kad išspaustumėte trispalvę mergelę, maišelius reikia sudėti į didesnį maišelį. Tam naudojau antgalį. Prieš dėdami maišelius į didesnį maišelį, nupjaukite maišelių galą viduje.

Žingsnis 11

Pavlovos torto spalvota versija Žingsnis 11
Išspauskite mergeles, suformuodami "krepšelius". Dėkite į orkaitę, iškart sumažinkite temperatūrą iki 100 laipsnių ir kepkite 1,5 valandos. Merengės turėtų sukietėti, jei reikia, kepkite jas dar kartą.

Žingsnis 12

Pavlovos torto spalvota versija Žingsnis 12
Kol meringa kepa, paruoškite kremą. Išplakite grietinėlę ir cukraus pudrą. Kai grietinėlė bus išplakta, sudėkite kreminį sūrį (arba varškę) ir plakite dar minutę. Sudėkite kremą į maišelį ir įdėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 13

Pavlovos torto spalvota versija Žingsnis 13
Paruoštas meringes atvėsinkite.

Žingsnis 14

Pavlovos torto spalvota versija Žingsnis 14
Pripildykite krepšelius vaisių.

Žingsnis 15

Pavlovos torto spalvota versija Žingsnis 15
Ant viršaus užtepkite grietinėlės.

Žingsnis 16

Pavlovos torto spalvota versija Žingsnis 16
Papuoškite tortą uogomis, tarkuotu šokoladu, maltais riešutais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, lengva, turi bendrų alergenų, popietės užkandis, užkandis, sausainiai, šokoladas, kakavos desertai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kakavos sausainiai, kakavos kepiniai

Kategorijos