Pekino kopūstų, obuolių ir tuno salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pekino kopūstų, obuolių ir tuno salotos

Lengvos ir lengvos Pekino kopūstų salotos su konservuotu tunu, obuoliais, svogūnais ir česnakais - puikus pasirinkimas kiekvienai dienai ir puikus greitas patiekalas šventiniam pobūviui! Konservuotas tunas pasižymi sodriu skoniu, todėl pagrindinis salotų skonio akcentas - žuvis. Rūgštus ir saldus žalias obuolys suteikia ypatingo prieskonio ir puikiai dera su likusiais salotų ingredientais. Toks skonių derinys sužavės jus ir jūsų svečius.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Pekino kopūstų, obuolių ir tuno salotos Žingsnis 1
Supjaustykite obuolį plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Pekino kopūstų, obuolių ir tuno salotos Žingsnis 2
Susmulkinkite Pekino kopūstus. Tinkamo dydžio inde sumaišykite tuną, obuolius, kopūstus, smulkintą svogūną ir česnaką. Įpilkite majonezo.

Žingsnis 3

Pekino kopūstų, obuolių ir tuno salotos Žingsnis 3
Išmaišykite ir pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 4

Pekino kopūstų, obuolių ir tuno salotos Žingsnis 4
Salotos su Pekino kopūstais, obuoliais ir tunu paruoštos! Patiekite lėkštėse, papuoštose obuolių skiltelėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, salotos, žuvies salotos, tuno salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, ryžių patiekalai, receptų knyga, salotos su konservuotais kukurūzais, salotos su kiaušiniais, salotos su majonezu, salotos su daržovėmis, salotos su žaliaisiais svogūnais

Kategorijos