Publikavimo data: 2025-08-18
Pekino kopūstų, obuolių ir tuno salotos
Lengvos ir lengvos Pekino kopūstų salotos su konservuotu tunu, obuoliais, svogūnais ir česnakais - puikus pasirinkimas kiekvienai dienai ir puikus greitas patiekalas šventiniam pobūviui! Konservuotas tunas pasižymi sodriu skoniu, todėl pagrindinis salotų skonio akcentas - žuvis. Rūgštus ir saldus žalias obuolys suteikia ypatingo prieskonio ir puikiai dera su likusiais salotų ingredientais. Toks skonių derinys sužavės jus ir jūsų svečius.
Žingsnis 1
Supjaustykite obuolį plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite Pekino kopūstus. Tinkamo dydžio inde sumaišykite tuną, obuolius, kopūstus, smulkintą svogūną ir česnaką. Įpilkite majonezo.
Žingsnis 3
Išmaišykite ir pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 4
Salotos su Pekino kopūstais, obuoliais ir tunu paruoštos! Patiekite lėkštėse, papuoštose obuolių skiltelėmis. Gero apetito!
Kategorijos