Pekino kopūstų skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Pekino kopūstų skrebučiai

Traškūs ir sotūs skrebučiai su Pekino kopūstais, vištiena, agurkais ir pomidorais šiek tiek primena amerikietiškus mėsainius, tačiau jie daug skanesni, nes yra naminiai. O subtilus ir išskirtinis pekino kopūstų skonis suteikia užkandžiui ypatingą poskonį. Beje, šiuose kopūstuose gausu baltymų, karotino, magnio ir skaidulų, būtinų daugeliui medžiagų apykaitos procesų. Pekino kopūstų įtraukimas į racioną yra puiki avitaminozės profilaktika.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Pekino kopūstų skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite skrebučių įdarą. Vištienos filė supjaustykite mažais gabalėliais, o pomidorą ir agurką - apskritimais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Pekino kopūstų skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Išdžiovinkite duonos riekeles skrudintuve, tada patepkite majonezu, uždėkite ant jų Pekino kopūsto lapą, vištienos filė, griežinėliais supjaustytą agurką, pomidorą ir pabarstykite sūriu. Įdėkite skrebučius į mikrobangų krosnelę 1 minutei 800 W galia.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos