Publikavimo data: 2024-06-23
Pekino kopūstų skrebučiai
Traškūs ir sotūs skrebučiai su Pekino kopūstais, vištiena, agurkais ir pomidorais šiek tiek primena amerikietiškus mėsainius, tačiau jie daug skanesni, nes yra naminiai. O subtilus ir išskirtinis pekino kopūstų skonis suteikia užkandžiui ypatingą poskonį. Beje, šiuose kopūstuose gausu baltymų, karotino, magnio ir skaidulų, būtinų daugeliui medžiagų apykaitos procesų. Pekino kopūstų įtraukimas į racioną yra puiki avitaminozės profilaktika.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučių įdarą. Vištienos filė supjaustykite mažais gabalėliais, o pomidorą ir agurką - apskritimais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Išdžiovinkite duonos riekeles skrudintuve, tada patepkite majonezu, uždėkite ant jų Pekino kopūsto lapą, vištienos filė, griežinėliais supjaustytą agurką, pomidorą ir pabarstykite sūriu. Įdėkite skrebučius į mikrobangų krosnelę 1 minutei 800 W galia.
Kategorijos