Pekino kopūstų skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Pekino kopūstų skrebučiai

Traškūs ir sotūs skrebučiai su Pekino kopūstais, vištiena, agurkais ir pomidorais šiek tiek primena amerikietiškus mėsainius, tačiau jie daug skanesni, nes yra naminiai. O subtilus ir išskirtinis pekino kopūstų skonis suteikia užkandžiui ypatingą poskonį. Beje, šiuose kopūstuose gausu baltymų, karotino, magnio ir skaidulų, būtinų daugeliui medžiagų apykaitos procesų. Pekino kopūstų įtraukimas į racioną yra puiki avitaminozės profilaktika.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pekino kopūstų skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite skrebučių įdarą. Vištienos filė supjaustykite mažais gabalėliais, o pomidorą ir agurką - apskritimais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Pekino kopūstų skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Išdžiovinkite duonos riekeles skrudintuve, tada patepkite majonezu, uždėkite ant jų Pekino kopūsto lapą, vištienos filė, griežinėliais supjaustytą agurką, pomidorą ir pabarstykite sūriu. Įdėkite skrebučius į mikrobangų krosnelę 1 minutei 800 W galia.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos