Peperoni pica pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Peperoni pica

Pepperoni pica puikiai tinka šventiniam stalui ir užkandžiams. Tai mano mamos receptas.
Gaminimo laikas
58 min.
Laikas virtuvėje
13 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Į miltus suberkite druską, mieles ir aliejų. Supilkite šiltą vandenį ir užminkykite tešlą. Palikite ją pakilti 2 valandas, priklausomai nuo mielių kiekio.

Žingsnis 2

Kol tešla kyla, paruoškite padažą. Į trintus pomidorus pagal skonį įberkite prieskonių, sutarkuokite česnako skiltelę ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Įdarui dešrą supjaustykite plonais griežinėliais, o sūrį sutarkuokite.

Žingsnis 4

Peperoni pica Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite, aptepkite padažu ir pabarstykite sūriu, tada sudėkite dešrą. Siųskite į iki 180-190 °C įkaitintą orkaitę. Picą kepkite 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos