Peperoni pica pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Peperoni pica

Pepperoni pica puikiai tinka šventiniam stalui ir užkandžiams. Tai mano mamos receptas.
Gaminimo laikas
58 min.
Laikas virtuvėje
13 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Į miltus suberkite druską, mieles ir aliejų. Supilkite šiltą vandenį ir užminkykite tešlą. Palikite ją pakilti 2 valandas, priklausomai nuo mielių kiekio.

Žingsnis 2

Kol tešla kyla, paruoškite padažą. Į trintus pomidorus pagal skonį įberkite prieskonių, sutarkuokite česnako skiltelę ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Įdarui dešrą supjaustykite plonais griežinėliais, o sūrį sutarkuokite.

Žingsnis 4

Peperoni pica Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite, aptepkite padažu ir pabarstykite sūriu, tada sudėkite dešrą. Siųskite į iki 180-190 °C įkaitintą orkaitę. Picą kepkite 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos