Publikavimo data: 2024-06-24
Peperoni pica
Pepperoni pica puikiai tinka šventiniam stalui ir užkandžiams. Tai mano mamos receptas.
Žingsnis 1
Į miltus suberkite druską, mieles ir aliejų. Supilkite šiltą vandenį ir užminkykite tešlą. Palikite ją pakilti 2 valandas, priklausomai nuo mielių kiekio.
Žingsnis 2
Kol tešla kyla, paruoškite padažą. Į trintus pomidorus pagal skonį įberkite prieskonių, sutarkuokite česnako skiltelę ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Įdarui dešrą supjaustykite plonais griežinėliais, o sūrį sutarkuokite.
Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite, aptepkite padažu ir pabarstykite sūriu, tada sudėkite dešrą. Siųskite į iki 180-190 °C įkaitintą orkaitę. Picą kepkite 10-15 minučių.
Kategorijos