Peperoni pica receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Peperoni pica receptas

Jei viskas vyks pagal planą, o mes esame tikri, kad taip ir bus, vos per valandą turėsite šią itališką-amerikietišką picą, kuri turi tiek daug gerbėjų visame pasaulyje. Kalbant apie populiarumą: manoma, kad į kas trečią parduotą picą dedama pipirinės dešros. Galbūt pepperoni pica yra net populiaresnė už klasikinę margaritą.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
65 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
27 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Peperoni pica receptas Žingsnis 1
Pašildykite vandenį. Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C temperatūros. Parmezaną sutarkuokite smulkia tarka, o mocarelą - stambia tarka. Supjaustykite dešreles žiedais.

Žingsnis 2

Peperoni pica receptas Žingsnis 2
Paruoškite įdarą: sausoje keptuvėje lengvai pakepinkite pomidorų pastą su nuluptomis česnako skiltelėmis. Taip pasta taps ne tokia rūgšti. Iškepę česnakus išimkite iš pastos. Jei pasta vis dar rūgšti, į ją įberkite šiek tiek cukraus arba saldžiosios paprikos.

Žingsnis 3

Peperoni pica receptas Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į 25-30 cm diską, dėkite ant kepimo skardos, patepkite paruošta pomidorų pasta, sudėkite dešreles ir, jei reikia, apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Ant tešlos tolygiai paskleiskite tarkuotą sūrį ir šaukite į iki 220 °C įkaitintą orkaitę 15 minučių.

Žingsnis 4

Peperoni pica receptas Žingsnis 4
Paruoštą picą supjaustykite porcijomis ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos