Publikavimo data: 2024-02-04
Peperoni pica receptas
Jei viskas vyks pagal planą, o mes esame tikri, kad taip ir bus, vos per valandą turėsite šią itališką-amerikietišką picą, kuri turi tiek daug gerbėjų visame pasaulyje. Kalbant apie populiarumą: manoma, kad į kas trečią parduotą picą dedama pipirinės dešros. Galbūt pepperoni pica yra net populiaresnė už klasikinę margaritą.
Žingsnis 1
Pašildykite vandenį. Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C temperatūros. Parmezaną sutarkuokite smulkia tarka, o mocarelą - stambia tarka. Supjaustykite dešreles žiedais.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą: sausoje keptuvėje lengvai pakepinkite pomidorų pastą su nuluptomis česnako skiltelėmis. Taip pasta taps ne tokia rūgšti. Iškepę česnakus išimkite iš pastos. Jei pasta vis dar rūgšti, į ją įberkite šiek tiek cukraus arba saldžiosios paprikos.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į 25-30 cm diską, dėkite ant kepimo skardos, patepkite paruošta pomidorų pasta, sudėkite dešreles ir, jei reikia, apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Ant tešlos tolygiai paskleiskite tarkuotą sūrį ir šaukite į iki 220 °C įkaitintą orkaitę 15 minučių.
Žingsnis 4
Paruoštą picą supjaustykite porcijomis ir patiekite.
Kategorijos