Publikavimo data: 2025-08-19
Peperoni pica su kietuoju sūriu.
Tai mano mėgstamiausia pica! Širdinga, sultinga ir beprotiškai skani!
Žingsnis 1
Paruoškite raugą: į šiltą pieną suberkite picos mieles ir cukrų. Išmaišykite ir palikite 10 minučių.
Žingsnis 2
Dideliame dubenyje sumaišykite kiaušinį, alyvuogių aliejų ir žiupsnelį druskos.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą: pomidorus perpjaukite pusiau, sudėkite grietinę, česnako skiltelę, džiovintus bazilikus ir pomidorų pastą.
Žingsnis 4
Viską sumaišykite blenderiu iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Į dubenį suberkite persijotus miltus ir išmaišykite.
Žingsnis 6
Sudėkite pakilusius makaronus.
Žingsnis 7
Įberkite tiek miltų, kad iš tešlos galėtume suformuoti gumulą, kuris neliptų prie rankų.
Žingsnis 8
Palikite tešlą dubenyje šiltoje vietoje pusvalandžiui. Ji turėtų padvigubėti.
Žingsnis 9
Ant pergamento iškočiokite norimos formos tešlą.
Žingsnis 10
Užpilkite padažą.
Žingsnis 11
Pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 12
Išdėliokite papriką.
Žingsnis 13
Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
Kategorijos