Publikavimo data: 2025-08-19
Per 2 valandas troškinta skumbrė
Šaldytos žalios skumbrės yra puiki, švelni ir skani žuvis, turinti mažai druskos.
Žingsnis 1
Skumbrę nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Supjaustykite 2 cm pločio griežinėliais. Prieš tai pašalinkite galvą, uodegą ir pelekus.
Žingsnis 2
Kiekvieną žuvies gabalėlį iš visų pusių pasūdykite, supilkite į vidų ir įdėkite į gilią lėkštę. Uždenkite dangčiu ir įdėkite į šaldytuvą lygiai 2 valandoms.
Žingsnis 3
Tada kiekvieną gabalėlį nuplaukite po šaltu tekančiu vandeniu ir nusausinkite ant šluostės.
Žingsnis 4
Dėkite į lėkštę sluoksniais. Sluoksnis svogūnų žiedų, sluoksnis skumbrės. Du kartus.
Žingsnis 5
Supilkite augalinį aliejų ir padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos