Per 2 valandas troškinta skumbrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Per 2 valandas troškinta skumbrė

Šaldytos žalios skumbrės yra puiki, švelni ir skani žuvis, turinti mažai druskos.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Per 2 valandas troškinta skumbrė Žingsnis 1
Skumbrę nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Supjaustykite 2 cm pločio griežinėliais. Prieš tai pašalinkite galvą, uodegą ir pelekus.

Žingsnis 2

Per 2 valandas troškinta skumbrė Žingsnis 2
Kiekvieną žuvies gabalėlį iš visų pusių pasūdykite, supilkite į vidų ir įdėkite į gilią lėkštę. Uždenkite dangčiu ir įdėkite į šaldytuvą lygiai 2 valandoms.

Žingsnis 3

Per 2 valandas troškinta skumbrė Žingsnis 3
Tada kiekvieną gabalėlį nuplaukite po šaltu tekančiu vandeniu ir nusausinkite ant šluostės.

Žingsnis 4

Per 2 valandas troškinta skumbrė Žingsnis 4
Dėkite į lėkštę sluoksniais. Sluoksnis svogūnų žiedų, sluoksnis skumbrės. Du kartus.

Žingsnis 5

Per 2 valandas troškinta skumbrė Žingsnis 5
Supilkite augalinį aliejų ir padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos