Publikavimo data: 2024-06-11
Pergamente kepta lašiša
Puikiai keptas raudonosios žuvies kepsnys gali būti laikomas meno kūriniu. Tokiu atveju apetitas gali būti sužadintas vos jį pamačius. Viena populiariausių žuvų kepsniams yra lašiša. Šį delikatesą labai sunku sugadinti kepant. Lašišos kepsnį galima virti garuose, kepti keptuvėje arba orkaitėje, kaip šiame recepte. Kepdami naudokite pergamentą. Jis išsaugos visą žuvies sultingumą.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus žiedais ir išdėliokite juos ant pergamento.
Žingsnis 2
Ant svogūnų sudėkite lašišos gabalėlius ir sviestą. Žuvį pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 3
Suvyniokite į pergamentą ir įdėkite vyniotinį į kepimo indą.
Žingsnis 4
Lašišą kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Žingsnis 5
Sudėkite lašišą į lėkštes ir patiekite.
Kategorijos