Pergamente kepta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Pergamente kepta lašiša

Puikiai keptas raudonosios žuvies kepsnys gali būti laikomas meno kūriniu. Tokiu atveju apetitas gali būti sužadintas vos jį pamačius. Viena populiariausių žuvų kepsniams yra lašiša. Šį delikatesą labai sunku sugadinti kepant. Lašišos kepsnį galima virti garuose, kepti keptuvėje arba orkaitėje, kaip šiame recepte. Kepdami naudokite pergamentą. Jis išsaugos visą žuvies sultingumą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pergamente kepta lašiša Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus žiedais ir išdėliokite juos ant pergamento.

Žingsnis 2

Pergamente kepta lašiša Žingsnis 2
Ant svogūnų sudėkite lašišos gabalėlius ir sviestą. Žuvį pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 3

Pergamente kepta lašiša Žingsnis 3
Suvyniokite į pergamentą ir įdėkite vyniotinį į kepimo indą.

Žingsnis 4

Pergamente kepta lašiša Žingsnis 4
Lašišą kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Žingsnis 5

Pergamente kepta lašiša Žingsnis 5
Sudėkite lašišą į lėkštes ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos