Publikavimo data: 2024-06-23
Pergamente keptas ešerys
Jūros ešerys - tai žuvis auksiniais arba raudonais žvynais, aštriais dygliuotais pelekais, išpūstomis akimis, restoranų meniu vadinama jūros ešeriu.
Žingsnis 1
Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Žuvį iš visų pusių įtrinkite aliejaus ir acto mišiniu, druska ir pipirais. Leiskite žuviai 10 minučių įsigerti į marinato skonį.
Žingsnis 3
Į pergamento lakštą įdėkite ešerius, ant viršaus išdėliokite česnaką ir lauro lapą, o pergamentą uždenkite. Kepkite orkaitėje trisdešimt minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 4
Atplėškite pergamentinį voką ir atsargiai perkelkite paruoštą žuvį į lėkštę. Naudokite medinę mentelę, kad nesulaužytumėte iškepusio ešerio.
Kategorijos