Pergamente keptas ešerys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Pergamente keptas ešerys

Jūros ešerys - tai žuvis auksiniais arba raudonais žvynais, aštriais dygliuotais pelekais, išpūstomis akimis, restoranų meniu vadinama jūros ešeriu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pergamente keptas ešerys Žingsnis 1
Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Pergamente keptas ešerys Žingsnis 2
Žuvį iš visų pusių įtrinkite aliejaus ir acto mišiniu, druska ir pipirais. Leiskite žuviai 10 minučių įsigerti į marinato skonį.

Žingsnis 3

Pergamente keptas ešerys Žingsnis 3
Į pergamento lakštą įdėkite ešerius, ant viršaus išdėliokite česnaką ir lauro lapą, o pergamentą uždenkite. Kepkite orkaitėje trisdešimt minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 4

Pergamente keptas ešerys Žingsnis 4
Atplėškite pergamentinį voką ir atsargiai perkelkite paruoštą žuvį į lėkštę. Naudokite medinę mentelę, kad nesulaužytumėte iškepusio ešerio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos