Pergamente keptas ešerys su alyvuogėmis ir kalkėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Pergamente keptas ešerys su alyvuogėmis ir kalkėmis

Pergamente keptas ešerys - puikus būdas paruošti lengvus ir mažai kalorijų turinčius pietus ar vakarienę. Ši žuvis pasižymi tuo, kad joje beveik nėra kaulų, todėl ji labai patinka vaikams. Žuvyje yra vitaminų A, B, D, PP ir daug omega-3 riebalų rūgšties. Termiškai apdorojant išsaugoma kuo daugiau naudingų medžiagų. O šis patiekalas yra lengvai virškinamas, mažai kaloringas, todėl jį galima įtraukti į dietinius valgiaraščius.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pergamente keptas ešerys su alyvuogėmis ir kalkėmis Žingsnis 1
Išvalykite ešerį ir supjaustykite filė į du didelius gabalus.

Žingsnis 2

Pergamente keptas ešerys su alyvuogėmis ir kalkėmis Žingsnis 2
Pabarstykite ešerių filė prieskoniais pagal skonį ir šiek tiek druskos. Apibarstykite smulkiai supjaustytomis alyvuogėmis ir česnakais.

Žingsnis 3

Pergamente keptas ešerys su alyvuogėmis ir kalkėmis Žingsnis 3
Ešerius išklokite pergamentu ir perkelkite į atitinkamo dydžio kepimo indą. Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Žingsnis 4

Pergamente keptas ešerys su alyvuogėmis ir kalkėmis Žingsnis 4
Iškeptus ešerius sudėkite į lėkštę. Papuoškite laimo skiltele, alyvuogėmis ir balzaminiu padažu pagal skonį. Patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos