Persikų uogienės pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Persikų uogienės pyragas

Persikų uogienė yra puikus įdaras bet kokiems kepiniams: pyragams, bandelėms, pyragaičiams, pyragaičiams, pyragaičiams, pyragaičiams ar pyragams. Ji yra ryškaus skonio ir turi daug naudingų savybių. Pyragas su persikų džemu gaunasi nepaprastai skanus ir spalvingas. Recepto pagrindas - traškus smėlio pagrindas ir tirštas įdaras. Nuo tokio orkaitėje iškepto deserto neįmanoma atsiplėšti. Jį galite patiekti pusryčiams ar šventinei vakarienei arba pasiimti su savimi pietums.
Gaminimo laikas
95 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
379 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
49 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Persikų uogienės pyragas Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Ištirpinkite sviestą. Įberkite druskos ir cukraus ir gerai išmaišykite. Kiaušinio baltymą atskirkite nuo trynio. Į sviestą įmaišykite trynį. Gautą mišinį išplakite. Suberkite miltus. Išminkykite trapią tešlą. Uždenkite tešlą maistine plėvele ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Persikų uogienės pyragas Žingsnis 2
Iškepkite pyrago pagrindą. Tešlą rankomis paskirstykite ant formos dugno, suformuokite šonus. Dėkite formą į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Žingsnis 3

Persikų uogienės pyragas Žingsnis 3
Iškepkite pyragą. Pagrindą aptepkite persikų džemu. Dėkite formą į orkaitę dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos