Publikavimo data: 2024-09-17
Persikų uogienės pyragas
Persikų uogienė yra puikus įdaras bet kokiems kepiniams: pyragams, bandelėms, pyragaičiams, pyragaičiams, pyragaičiams, pyragaičiams ar pyragams. Ji yra ryškaus skonio ir turi daug naudingų savybių. Pyragas su persikų džemu gaunasi nepaprastai skanus ir spalvingas. Recepto pagrindas - traškus smėlio pagrindas ir tirštas įdaras. Nuo tokio orkaitėje iškepto deserto neįmanoma atsiplėšti. Jį galite patiekti pusryčiams ar šventinei vakarienei arba pasiimti su savimi pietums.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Ištirpinkite sviestą. Įberkite druskos ir cukraus ir gerai išmaišykite. Kiaušinio baltymą atskirkite nuo trynio. Į sviestą įmaišykite trynį. Gautą mišinį išplakite. Suberkite miltus. Išminkykite trapią tešlą. Uždenkite tešlą maistine plėvele ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Iškepkite pyrago pagrindą. Tešlą rankomis paskirstykite ant formos dugno, suformuokite šonus. Dėkite formą į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
Žingsnis 3
Iškepkite pyragą. Pagrindą aptepkite persikų džemu. Dėkite formą į orkaitę dar 15 minučių.
Kategorijos