Publikavimo data: 2025-08-18
Persimonų grietinė
Persimonuose yra daug maistingųjų medžiagų, jie gali apsaugoti nuo vėžio ir laikomi dietiniu produktu, naudingu esant virškinimo sutrikimams. Persimonų kisielius yra skanus tirštas rūgštaus skonio gėrimas. Švieži persimono vaisiai būtinai turi būti nulupti nuo žievelės, kad sutrinant gautųsi vientisa konsistencija. Kiselio paruošimo procesas susideda tik iš kelių etapų ir trunka ne ilgiau kaip 30 minučių.
Žingsnis 1
Paruoškite persimonus. Sudėkite persimono gabalėlius į trintuvo indą ir susmulkinkite iki vientisos masės. Sudėkite trintus persimonus į nedidelį puodą, supilkite cukrų, bulvių krakmolą ir citrinų sultis ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Išvirkite persimonų tyrę. Į paruoštą tyrę supilkite karštą vandenį. Tada uždėkite ant viryklės ir nuolat maišydami užvirinkite. Paruoštą persimonų kisielių nukelkite nuo ugnies, atvėsinkite ir patiekite į stalą. Naminės grietinės galiojimo laikas - 1 diena.
Kategorijos