Publikavimo data: 2025-08-20
Petražolių ir graikinių riešutų pesto su ančiuvių filė
Petražolių ir graikinių riešutų pesto pagardina patiekale esančio česnako skonį. Padažas puikiai tinka su makaronais, jo galima dėti į picą, o jei pesto užtepsite ant duonos riekės, turėsite sumuštinių, kurie savo išvaizda neabejotinai patrauks dėmesį.
Žingsnis 1
Sausoje keptuvėje nuolat maišydami 10 minučių pakepinkite graikinius riešutus.
Žingsnis 2
Atvėsinkite riešutus. Sumaišykite česnaką, riešutus, ančiuvių filė, citrinos žievelę, sūrį ir petražolių lapelius. Sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Toliau plakite plaktuvu, supilkite avokadų aliejų. Sudėkite mišinį į gilų dubenį, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos