Petražolių ir graikinių riešutų pesto su ančiuvių filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Petražolių ir graikinių riešutų pesto su ančiuvių filė

Petražolių ir graikinių riešutų pesto pagardina patiekale esančio česnako skonį. Padažas puikiai tinka su makaronais, jo galima dėti į picą, o jei pesto užtepsite ant duonos riekės, turėsite sumuštinių, kurie savo išvaizda neabejotinai patrauks dėmesį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
390 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
34 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (39 bal.)

Žingsnis 1

Petražolių ir graikinių riešutų pesto su ančiuvių filė Žingsnis 1
Sausoje keptuvėje nuolat maišydami 10 minučių pakepinkite graikinius riešutus.

Žingsnis 2

Petražolių ir graikinių riešutų pesto su ančiuvių filė Žingsnis 2
Atvėsinkite riešutus. Sumaišykite česnaką, riešutus, ančiuvių filė, citrinos žievelę, sūrį ir petražolių lapelius. Sumaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Petražolių ir graikinių riešutų pesto su ančiuvių filė Žingsnis 3
Toliau plakite plaktuvu, supilkite avokadų aliejų. Sudėkite mišinį į gilų dubenį, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Kruopščiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 10 minučių, žalumynų sezonas, riešutų sezonas, česnakų sezonas, pesto padažas, receptų knyga, receptų knyga

Kategorijos