Publikavimo data: 2024-06-23
Petražolių skrebučiai
Paprasčiausias, bet labai skanus skrebučiai gali būti su žolelėmis, pavyzdžiui, petražolėmis. Jos yra labai naudingos ir kulinarijoje naudojamos nuo seniausių laikų. Senovės Romoje petražolės buvo naudojamos padažams ir salotoms. Šiandien Kanada yra pasaulinė petražolių tiekėja. Auginamos dvi petražolių rūšys - garbanotosios petražolės ir plokščialapės petražolės, dar vadinamos itališkomis petražolėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Įkaitinkite keptuvę, supilkite saulėgrąžų aliejų ir kepkite skrebučius po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Apkeptas riekes įtrinkite česnaku.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite. Sumaišykite kiaušinius, petražoles ir majonezą. Pagardinkite druska, gerai išmaišykite ir užtepkite ant skrebučių.
Kategorijos