Petražolių skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Petražolių skrebučiai

Paprasčiausias, bet labai skanus skrebučiai gali būti su žolelėmis, pavyzdžiui, petražolėmis. Jos yra labai naudingos ir kulinarijoje naudojamos nuo seniausių laikų. Senovės Romoje petražolės buvo naudojamos padažams ir salotoms. Šiandien Kanada yra pasaulinė petražolių tiekėja. Auginamos dvi petražolių rūšys - garbanotosios petražolės ir plokščialapės petražolės, dar vadinamos itališkomis petražolėmis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
328 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Petražolių skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Įkaitinkite keptuvę, supilkite saulėgrąžų aliejų ir kepkite skrebučius po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Apkeptas riekes įtrinkite česnaku.

Žingsnis 2

Petražolių skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite. Sumaišykite kiaušinius, petražoles ir majonezą. Pagardinkite druska, gerai išmaišykite ir užtepkite ant skrebučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos