Pica ant kefyro receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Pica ant kefyro receptas

Kodėl tešla be mielių? Ji turi tiek daug privalumų. Pirma, tešla be mielių paprastai iškepa greičiau nei mielinė. Antra, ji nėra tokia "kaprizinga", todėl ne taip svarbu produktų temperatūra ir patalpos, kurioje ji rauginama, klimatas. Trečia, kepiniai be mielių ilgiau išlaiko šviežumą, o tai svarbu, kai kalbama apie picas. Taigi kefyro kefyro tešla picai be mielių puikiai tinka, jei norite išsaugoti gabalėlį rytojui.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
20 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pica ant kefyro receptas Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: kefyrą sumaišykite su soda, įmuškite kiaušinius, supilkite alyvuogių aliejų, miltus ir gerai išmaišykite. Tešlos konsistencija turi priminti skystą grietinę.

Žingsnis 2

Pica ant kefyro receptas Žingsnis 2
Kepimo formą patepkite aliejumi, supilkite į ją tešlą ir išlyginkite. Ant viršaus sudėkite kumpį, pomidorus, mocarelą ir pašaukite į iki 190 °C įkaitintą orkaitę 40 minučių.

Žingsnis 3

Pica ant kefyro receptas Žingsnis 3
Paruoštą picą supjaustykite porcijomis ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos