Publikavimo data: 2024-02-04
Pica ant kefyro receptas
Kodėl tešla be mielių? Ji turi tiek daug privalumų. Pirma, tešla be mielių paprastai iškepa greičiau nei mielinė. Antra, ji nėra tokia "kaprizinga", todėl ne taip svarbu produktų temperatūra ir patalpos, kurioje ji rauginama, klimatas. Trečia, kepiniai be mielių ilgiau išlaiko šviežumą, o tai svarbu, kai kalbama apie picas. Taigi kefyro kefyro tešla picai be mielių puikiai tinka, jei norite išsaugoti gabalėlį rytojui.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: kefyrą sumaišykite su soda, įmuškite kiaušinius, supilkite alyvuogių aliejų, miltus ir gerai išmaišykite. Tešlos konsistencija turi priminti skystą grietinę.
Žingsnis 2
Kepimo formą patepkite aliejumi, supilkite į ją tešlą ir išlyginkite. Ant viršaus sudėkite kumpį, pomidorus, mocarelą ir pašaukite į iki 190 °C įkaitintą orkaitę 40 minučių.
Žingsnis 3
Paruoštą picą supjaustykite porcijomis ir patiekite.
Kategorijos