Publikavimo data: 2024-04-03
Pica ant sluoksniuotos tešlos
Mielėmis pagaminta pieno ar kefyro pica be mielių? Turime visiškai slaptą receptą tiems, kurie šiandien tingi gaminti bet kokią tešlą. Jei šaldiklyje rasite sluoksniuotos tešlos, laikykite, kad tai padaryta! Jums tereikės ją atitirpinti, šiek tiek iškočioti, užpilti įdaru ir 20 minučių pašauti į orkaitę. Manome, kad netingėsite suvalgyti dvigubą šios picos porciją.
Žingsnis 1
Padalykite tešlą į 4 dalis ir iškočiokite į stačiakampius.
Žingsnis 2
Kepimo skardą patepkite alyvuogių aliejumi. Ant jos sudėkite tešlą, aptepkite pomidorų padažu, paskleiskite pomidorus ir saliamį, pabarstykite tarkuotu sūriu ir pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 20 minučių.
Kategorijos