Pica ant sluoksniuotos tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Pica ant sluoksniuotos tešlos

Mielėmis pagaminta pieno ar kefyro pica be mielių? Turime visiškai slaptą receptą tiems, kurie šiandien tingi gaminti bet kokią tešlą. Jei šaldiklyje rasite sluoksniuotos tešlos, laikykite, kad tai padaryta! Jums tereikės ją atitirpinti, šiek tiek iškočioti, užpilti įdaru ir 20 minučių pašauti į orkaitę. Manome, kad netingėsite suvalgyti dvigubą šios picos porciją.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
293 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pica ant sluoksniuotos tešlos Žingsnis 1
Padalykite tešlą į 4 dalis ir iškočiokite į stačiakampius.

Žingsnis 2

Pica ant sluoksniuotos tešlos Žingsnis 2
Kepimo skardą patepkite alyvuogių aliejumi. Ant jos sudėkite tešlą, aptepkite pomidorų padažu, paskleiskite pomidorus ir saliamį, pabarstykite tarkuotu sūriu ir pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos