Pica ant sluoksniuotos tešlos "Dešimt minučių" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pica ant sluoksniuotos tešlos "Dešimt minučių"

Greitas ir biudžetui palankus picos receptas, kurį gali pasigaminti kiekvienas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.14/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Pica ant sluoksniuotos tešlos "Dešimt minučių" Žingsnis 1
Išimkite sluoksniuotą tešlą (prieš tai ją atitirpinkite). Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi (svarbu, kad neliptų). Šiek tiek išminkykite ją rankomis. Ant viršaus užtepiau šaukštą majonezo, kečupo, garstyčių ir tarkuotą česnako skiltelę (su ja skaniau). Šaukštu aptepkite visą tešlą.

Žingsnis 2

Pica ant sluoksniuotos tešlos "Dešimt minučių" Žingsnis 2
Paimkite visus ingredientus. Grybus gerai nuplaukite.

Žingsnis 3

Pica ant sluoksniuotos tešlos "Dešimt minučių" Žingsnis 3
Dešrą sutarkuokite ir sudėkite ant paruoštos tešlos. Ją taip pat galite supjaustyti griežinėliais, bet man taip patinka labiau.

Žingsnis 4

Pica ant sluoksniuotos tešlos "Dešimt minučių" Žingsnis 4
Pievagrybius supjaustykite atsitiktinai, ne smulkiai ar stambiai. Juos sudėkite ant dešros.

Žingsnis 5

Pica ant sluoksniuotos tešlos "Dešimt minučių" Žingsnis 5
Pomidorus perpjaukite ketvirčiais ir pasūdykite (kadangi mes grybų nesūdėme, rekomenduoju sūdyti). Tada siųskite mūsų picą į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos