Publikavimo data: 2025-08-18
Pica ant sluoksniuotos tešlos "Dešimt minučių"
Greitas ir biudžetui palankus picos receptas, kurį gali pasigaminti kiekvienas.
Žingsnis 1
Išimkite sluoksniuotą tešlą (prieš tai ją atitirpinkite). Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi (svarbu, kad neliptų). Šiek tiek išminkykite ją rankomis. Ant viršaus užtepiau šaukštą majonezo, kečupo, garstyčių ir tarkuotą česnako skiltelę (su ja skaniau). Šaukštu aptepkite visą tešlą.
Žingsnis 2
Paimkite visus ingredientus. Grybus gerai nuplaukite.
Žingsnis 3
Dešrą sutarkuokite ir sudėkite ant paruoštos tešlos. Ją taip pat galite supjaustyti griežinėliais, bet man taip patinka labiau.
Žingsnis 4
Pievagrybius supjaustykite atsitiktinai, ne smulkiai ar stambiai. Juos sudėkite ant dešros.
Žingsnis 5
Pomidorus perpjaukite ketvirčiais ir pasūdykite (kadangi mes grybų nesūdėme, rekomenduoju sūdyti). Tada siųskite mūsų picą į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 20 minučių.
Kategorijos