Pica ant sluoksniuotos tešlos su dešra ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Pica ant sluoksniuotos tešlos su dešra ir marinuotais agurkais

Šį picos receptą labai paprasta ir greita pagaminti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
267 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Pica ant sluoksniuotos tešlos su dešra ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Atšildykite tešlą.

Žingsnis 2

Pica ant sluoksniuotos tešlos su dešra ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Įmaišykite pomidorų tyrę, itališkas žoleles ir druską.

Žingsnis 3

Pica ant sluoksniuotos tešlos su dešra ir marinuotais agurkais Žingsnis 3
Visus picos įdarui skirtus ingredientus supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 4

Pica ant sluoksniuotos tešlos su dešra ir marinuotais agurkais Žingsnis 4
Iškočiokite tešlą, perkelkite ją į pergamentu arba nelimpančiu kilimėliu išklotą kepimo skardą ir aptepkite padažu.

Žingsnis 5

Pica ant sluoksniuotos tešlos su dešra ir marinuotais agurkais Žingsnis 5
Paskirstykite priedus ant picos.

Žingsnis 6

Pica ant sluoksniuotos tešlos su dešra ir marinuotais agurkais Žingsnis 6
Apibarstykite tarkuotu sūriu ir 15-20 minučių pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos