Pica ant sluoksniuotos tešlos su marinuotais agurkais, dešrelėmis ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Pica ant sluoksniuotos tešlos su marinuotais agurkais, dešrelėmis ir sūriu

Greita picos ant paruoštos sluoksniuotos tešlos versija.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
299 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Pica ant sluoksniuotos tešlos su marinuotais agurkais, dešrelėmis ir sūriu Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus.

Žingsnis 2

Pica ant sluoksniuotos tešlos su marinuotais agurkais, dešrelėmis ir sūriu Žingsnis 2
Iškočiokite tešlą, patepkite kečupu.

Žingsnis 3

Pica ant sluoksniuotos tešlos su marinuotais agurkais, dešrelėmis ir sūriu Žingsnis 3
Sudėkite apskritimais supjaustytas dešreles.

Žingsnis 4

Pica ant sluoksniuotos tešlos su marinuotais agurkais, dešrelėmis ir sūriu Žingsnis 4
Ant viršaus taip pat uždėkite griežinėliais pjaustytą marinuotą agurką.

Žingsnis 5

Pica ant sluoksniuotos tešlos su marinuotais agurkais, dešrelėmis ir sūriu Žingsnis 5
Dėkite į įkaitintą 180C orkaitę 25 minutėms, likus 5 minutėms iki kepimo pabarstykite tarkuotu sūriu.

Žingsnis 6

Pica ant sluoksniuotos tešlos su marinuotais agurkais, dešrelėmis ir sūriu Žingsnis 6
Pica paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos