Publikavimo data: 2025-08-18
Pica ant sluoksniuotos tešlos su mėsos trupiniais
Niekada nepavargstu gaminti ir valgyti picą. Štai mėsos versija. Privalote paragauti.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: alyvuogių aliejų sumaišykite su kiaušiniu ir džiovintu svogūnu. Druska.
Žingsnis 2
Paruoškite raugą: į šiltą pieną suberkite mieles ir cukrų. Palikite 10 minučių pakilti.
Žingsnis 3
Į svogūnų mišinį supilkite miltus. Išmaišykite.
Žingsnis 4
Supilkite į dubenį ir sudėkite oparą.
Žingsnis 5
Minkštą tešlą minkykite 10 minučių. Palikite pakilti 30 minučių po maistine plėvele arba uždengtame dubenyje.
Žingsnis 6
Paruoškite įdarą: sutarkuokite gabalėlį keptos kiaulienos ir sūrio. Apkepkite grybus.
Žingsnis 7
Paruoškite pomidorų pagrindą: sumaišykite pomidorus jų sultyse, bazilikus, cukrų, nesmulkintas česnako skilteles (vėliau jų neprireiks) ir pomidorų sultis. Virkite 15 minučių vidutinėje temperatūroje.
Žingsnis 8
Pakilusią tešlą iškočiokite po forma (aš turiu kepimo skardą).
Žingsnis 9
Tešlą patepkite grietine, apibarstykite mėsa.
Žingsnis 10
Apšlakstykite pomidorų pagrindu.
Žingsnis 11
Sudėkite grybus.
Žingsnis 12
Pabarstykite dalimi sūrio.
Žingsnis 13
Uždėkite tankų pepperoni sluoksnį.
Žingsnis 14
Gausiau pabarstykite likusiu sūriu.
Žingsnis 15
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 12-14 minučių.
Kategorijos