Publikavimo data: 2025-08-18
Pica "Asorti" su dešra ir grybais
Skanus, greitas ir šventiškas.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sudėkite mieles į dubenį.
Žingsnis 2
Įpilkite puodelį šilto pieno, žiupsnelį druskos ir cukraus.
Žingsnis 3
Maišykite, kol mielės visiškai ištirps.
Žingsnis 4
Tada suberkite miltus, gerai išmaišykite, įberkite dar ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 5
Tešlą patepkite trupučiu augalinio aliejaus, uždenkite švariu rankšluosčiu ir pastatykite į karštį maždaug 30-40 minučių.
Žingsnis 6
Kol tešla kyla, paruoškite įdarą. Reikės trijų rūšių dešros (aš turiu dešrelių, karkvabalių ir rūkytos mėsos).
Žingsnis 7
Dešrą supjaustykite kubeliais, pomidorą - pusžiedžiais, o grybus - išilgai.
Žingsnis 8
Tešla pakilo, pradėkime pjaustyti.
Žingsnis 9
Kepimo skardą išklokite nelimpančiu kepimo kilimėliu ir patepkite augaliniu aliejumi.
Žingsnis 10
Dėkite tešlą ant kepimo skardos ir rankomis išsklaidykite ją į apskritimo formą.
Žingsnis 11
Tešlą aptepkite nedideliu kiekiu majonezo ir kečupo.
Žingsnis 12
Uždėkite dešrą.
Žingsnis 13
Ant vienos pusės dėkite grybus, o ant kitos - pomidorus. Pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 20-25 minutėms.
Žingsnis 15
Sutarkuokite sūrį. Nekepkite jo! Sūris išsilydys savaime.
Žingsnis 16
Tai ir yra gražu.
Kategorijos