Pica bulvių laiveliuose. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Pica bulvių laiveliuose.

Pica bulvių laiveliuose - originalus karštas užkandis, kuris patiks visiems. Jai gaminti galite naudoti bet kokias bulves: jaunas ar senas. Dešrą galima naudoti virtą arba rūkytą. O nuo padažo skonio priklauso, ar laiveliai bus aštrūs ir aštrūs, ar su švelnia pomidorų natomis. Keisdami produktus, kaskart galėsite išgauti naują patiekalo skonį.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Pica bulvių laiveliuose. Žingsnis 1
Aptepkite bulves iš visų pusių alyvuogių aliejumi, pagal skonį pasūdykite, sudėkite į kepimo indą ir pašaukite į 200 °C įkaitintą orkaitę 50 minučių.

Žingsnis 2

Pica bulvių laiveliuose. Žingsnis 2
Šiek tiek atvėsinkite ir perpjaukite bulves per pusę, šaukštu išimkite dalį minkštimo, kad gautųsi laivelio forma.

Žingsnis 3

Pica bulvių laiveliuose. Žingsnis 3
Į bulvių skilteles dėkite 1 šaukštelį pomidorų padažo ir paskirstykite, tada skilteles apibarstykite sūriu, o ant sūrio uždėkite griežinėliais supjaustytą dešrą.

Žingsnis 4

Pica bulvių laiveliuose. Žingsnis 4
10 minučių pašaukite į 200 °C įkaitintą orkaitę. Karštus laivelius pabarstykite žaliaisiais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos