Pica carbonara pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Pica carbonara

Manoma, kad karbonarą išrado italų angliakasiai (carbonaio), dirbę Apeninų kalnuose. Jie su savimi pasiėmė nemažai maisto produktų: sūrio, makaronų, vytintos kiaulienos, alyvuogių aliejaus, druskos ir pipirų. Iš viso to buvo gaminami legendiniai makaronai, kurių dabar galima nusipirkti bet kurioje Italijos kavinėje. Carbonara pica yra reta, bet ją lengvai pasigaminsite pagal mūsų receptą.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
65 min.
Kalorijos
320 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
37 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pica carbonara Žingsnis 1
Paruoškite pagrindo tešlą: į stiklinę šilto vandens suberkite mieles, išmaišykite ir palikite 10 minučių, tada supilkite augalinį aliejų.

Žingsnis 2

Pica carbonara Žingsnis 2
Supilkite mišinį į miltus, suberkite druską, cukrų ir užminkykite tešlą. Palikite ją šiltoje vietoje 20-30 minučių.

Žingsnis 3

Pica carbonara Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite, sudėkite ant kepimo skardos, aptepkite pomidorų padažu, paskleiskite kumpį.

Žingsnis 4

Pica carbonara Žingsnis 4
Supilkite grietinėlę į puodą ir kaitinkite apie 2 minutes. Nuimkite nuo ugnies, sudėkite 50 g sūrio, kiaušinio trynį ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Pica carbonara Žingsnis 5
Gautą mišinį užtepkite ant picos, pabarstykite likusiu sūriu ir 15 minučių pašaukite į įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos