Pica carbonara pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Pica carbonara

Manoma, kad karbonarą išrado italų angliakasiai (carbonaio), dirbę Apeninų kalnuose. Jie su savimi pasiėmė nemažai maisto produktų: sūrio, makaronų, vytintos kiaulienos, alyvuogių aliejaus, druskos ir pipirų. Iš viso to buvo gaminami legendiniai makaronai, kurių dabar galima nusipirkti bet kurioje Italijos kavinėje. Carbonara pica yra reta, bet ją lengvai pasigaminsite pagal mūsų receptą.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
65 min.
Kalorijos
320 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
37 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Pica carbonara Žingsnis 1
Paruoškite pagrindo tešlą: į stiklinę šilto vandens suberkite mieles, išmaišykite ir palikite 10 minučių, tada supilkite augalinį aliejų.

Žingsnis 2

Pica carbonara Žingsnis 2
Supilkite mišinį į miltus, suberkite druską, cukrų ir užminkykite tešlą. Palikite ją šiltoje vietoje 20-30 minučių.

Žingsnis 3

Pica carbonara Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite, sudėkite ant kepimo skardos, aptepkite pomidorų padažu, paskleiskite kumpį.

Žingsnis 4

Pica carbonara Žingsnis 4
Supilkite grietinėlę į puodą ir kaitinkite apie 2 minutes. Nuimkite nuo ugnies, sudėkite 50 g sūrio, kiaušinio trynį ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Pica carbonara Žingsnis 5
Gautą mišinį užtepkite ant picos, pabarstykite likusiu sūriu ir 15 minučių pašaukite į įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos