Pica iš mielinės tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Pica iš mielinės tešlos

Pica gaunasi skani, aromatinga ir sodri. Tokia pat gera kaip picerijoje.
Gaminimo laikas
91 min.
Laikas virtuvėje
91 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Pica iš mielinės tešlos Žingsnis 1
Sumaišykite miltus, druską, cukrų ir mieles. Vanduo turi būti pašildytas. Į miltų mišinį supilkite šiltą vandenį ir aliejų. Užminkykite tešlą. Ji turi išeiti minkšta, neužsikimšusi miltais. Retkarčiais patepkite rankas aliejumi ir minkykite apie 10-15 minučių. Leiskite tešlai pakilti.

Žingsnis 2

Pica iš mielinės tešlos Žingsnis 2
Nuplaukite ir supjaustykite grybus. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Grybus ir svogūnus apkepkite aliejuje. Dešrą supjaustykite kubeliais, pomidorus - pusžiedžiais, sūrį sutarkuokite.

Žingsnis 3

Paruoškite padažą. Sumaišykite pomidorų pastą, cukrų, druską, vandenį, aliejų ir raudonėlius.

Žingsnis 4

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir pabarstykite miltais. Iš pakilusios tešlos ant padėklo suformuokite picos pagrindą.

Žingsnis 5

Aptepkite tešlą aliejumi, o tada padažu. Sudėkite dešrą, pomidorus, grybus. Ant viršaus užbarstykite sūrio. Pašaukite į 250 °C temperatūros orkaitę 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos