Publikavimo data: 2025-08-20
Pica iš mielinės tešlos
Pica gaunasi skani, aromatinga ir sodri. Tokia pat gera kaip picerijoje.
Žingsnis 1
Sumaišykite miltus, druską, cukrų ir mieles. Vanduo turi būti pašildytas. Į miltų mišinį supilkite šiltą vandenį ir aliejų. Užminkykite tešlą. Ji turi išeiti minkšta, neužsikimšusi miltais. Retkarčiais patepkite rankas aliejumi ir minkykite apie 10-15 minučių. Leiskite tešlai pakilti.
Žingsnis 2
Nuplaukite ir supjaustykite grybus. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Grybus ir svogūnus apkepkite aliejuje. Dešrą supjaustykite kubeliais, pomidorus - pusžiedžiais, sūrį sutarkuokite.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Sumaišykite pomidorų pastą, cukrų, druską, vandenį, aliejų ir raudonėlius.
Žingsnis 4
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir pabarstykite miltais. Iš pakilusios tešlos ant padėklo suformuokite picos pagrindą.
Žingsnis 5
Aptepkite tešlą aliejumi, o tada padažu. Sudėkite dešrą, pomidorus, grybus. Ant viršaus užbarstykite sūrio. Pašaukite į 250 °C temperatūros orkaitę 10 minučių.
Kategorijos