Pica iš sluoksniuotos tešlos su vištienos filė ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Pica iš sluoksniuotos tešlos su vištienos filė ir žolelėmis

Receptą paprasta paruošti, patiekalas gaunasi skanus ir sotus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Pica iš sluoksniuotos tešlos su vištienos filė ir žolelėmis Žingsnis 1
Išvirkite vištienos krūtinėlės filė. Nuplaukite ir supjaustykite svogūną ir pomidorą. Kai mėsa bus paruošta, supjaustykite ją nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Pica iš sluoksniuotos tešlos su vištienos filė ir žolelėmis Žingsnis 2
Iš ryžių miltų iškočiokite sluoksnį sluoksniuotos tešlos ir padėkite jį ant sviestu patepto pergamentinio popieriaus.

Žingsnis 3

Pica iš sluoksniuotos tešlos su vištienos filė ir žolelėmis Žingsnis 3
Tešlą patepkite kečupu ir majonezu, sudėkite paruoštus ingredientus: virtą vištienos krūtinėlės filė, smulkintą svogūną ir pomidorą. Dėkite tešlą į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 15 minučių.

Žingsnis 4

Pica iš sluoksniuotos tešlos su vištienos filė ir žolelėmis Žingsnis 4
Likus 2 minutėms iki picos paruošimo išimkite picą, pabarstykite tarkuotu sūriu ir vėl pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos