Pica Milana pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Pica Milana

Šios picos receptas yra paprastas ir skanus. Jį sugalvojo mano dukra Milana, ir pica pavadinta jos vardu. Geriausia ją valgyti karštą, nors ji ilgai neišsilaikys.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Pica Milana Žingsnis 1
Kepimo skardą patepkite saulėgrąžų aliejumi. Tešlą ištepkite kečupu ir majonezu, tolygiai paskirstykite.

Žingsnis 2

Pica Milana Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite visus ingredientus.

Žingsnis 3

Pica Milana Žingsnis 3
Ant viršaus įtrinkite ir paskleiskite česnaką ir chaotiška tvarka išdėliokite visus ingredientus. Ant viršaus sutarkuokite sūrį. Dėkite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 15-20 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos