Publikavimo data: 2025-08-18
Pica su dešra ir alyvuogėmis
Sudėtingiausia picos gaminimo dalis yra tešlos ruošimas. Tačiau šį žingsnį galite praleisti, jei imsite paruoštą tešlą. Svarbu gerai iškočioti tešlą, kad pagrindas būtų plonas ir traškus, bet nesulūžtų nuo įdarų svorio. Įsitikinkite, kad ingredientai dera tarpusavyje ir nepersistenkite su jų kiekiu, kad skoniai neišsisklaidytų, o vienas kitą paryškintų. Švieži pomidorai, špinatai, alyvuogės, dešrelės ir orkaitėje išsilydęs sūris - geras paprasto, bet skanaus derinio pavyzdys.
Žingsnis 1
Geriau rinktis alyvuoges be sėklų, taip sutaupysite laiko. Perpjaukite jas pusiau.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite vidutine tarka.
Žingsnis 3
Tešlą plonai iškočiokite, kad ji būtų maždaug vienodo storio. Suformuokite šonus.
Žingsnis 4
Apšlakstykite pagrindą padažu. Ant viso picos paviršiaus išdėliokite pomidorus, svogūnus, alyvuoges ir dešreles. Pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite 20 minučių, kol tešla paruduos ir išsilydys sūris. Paruoštą picą papuoškite špinatų lapeliais.
Žingsnis 6
Padalykite picą riekelėmis. Ji bus skanesnė, kai bus valgoma karšta.
Kategorijos