Publikavimo data: 2024-04-05
Pica su dešra ir pomidorais
Yra daugybė picos su dešra ir pomidorais receptų. Į jas dedama įvairių ingredientų. Pomidorai picai suteikia ypatingos, nepakartojamos rūgštelės. Kepimui rinkitės prinokusius mėsingus pomidorus. Privalomas kepimo produktas yra sūris. Pirkite tokį, kuris gerai išsilydo. Picai tinka rusiškas, olandiškas, šveicariškas sūris.
Žingsnis 1
Paruoškite picos tešlą. Į šiltą vandenį supilkite mieles. Į gilų dubenį persijokite pusę miltų, suberkite mieles, druską, cukrų ir augalinį aliejų. Išmaišykite. Supilkite likusius miltus ir užminkykite tešlą. Padėkite dubenį į šiltą vietą 40 minučių, kad tešla padidėtų.
Žingsnis 2
Paruoškite picą. Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi. Tešlą iškočiokite per visą kepimo skardos formą. Į dubenį įmuškite kiaušinį ir jį išmaišykite. Aptepkite tešlą kiaušiniu. Sudėkite įdarą: svogūnus, pomidorus, dešrą. Ant viršaus pabarstykite žolelėmis ir sūriu. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Įdėkite picų skardą į ją 25 minutėms.
Kategorijos