Publikavimo data: 2025-08-19
Pica su grybais, dešrelėmis ir gydytojo dešra
Šią picą lengva pagaminti, ji būna lengva, skani ir soti.
Žingsnis 1
Grybus apkepkite keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus.
Žingsnis 2
Dešrą supjaustykite kubeliais ir batonais, o dešrą - apskritimais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite marinuotą agurką.
Žingsnis 4
Kietąjį sūrį sutarkuokite tarka.
Žingsnis 5
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite 1 cm storio sluoksniu ir supjaustykite į 4 dalis.
Žingsnis 6
Padėkite tešlą ant pergamento.
Žingsnis 7
Įpilkite majonezo ir kečupo.
Žingsnis 8
Tolygiai paskirstykite padažą.
Žingsnis 9
Ant tešlos viršaus sudėkite dešrą.
Žingsnis 10
Sudėkite marinuotą agurką.
Žingsnis 11
Ant viršaus pabarstykite sūriu ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20-25 minutėms.
Kategorijos