Pica su įvairių rūšių sūriu ir bazilikais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Pica su įvairių rūšių sūriu ir bazilikais

Pica - itališkas patiekalas, kurį sudaro apvali plokščia tešla su lydytu sūriu ir pomidorais. Sūris yra pagrindinis picos ingredientas. Sūrių yra labai daug ir picai galima naudoti bet kokį sūrį, tačiau pageidautina, kad jis gerai išsilydytų. Kitus ingredientus galima pakeisti arba papildyti kuo nors savo nuožiūra.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Pica su įvairių rūšių sūriu ir bazilikais Žingsnis 1
Atšildytą tešlą lengvai iškočiokite kočėlu. Kepimo skardą išklokite pergamentu, dėkite tešlos sluoksnį ir kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol iškeps iki pusės. Iškepusi tešla turi atvėsti ir nusileisti.

Žingsnis 2

Pica su įvairių rūšių sūriu ir bazilikais Žingsnis 2
Tada aptepkite jį grietinėlės sūriu, ant viršaus sudėkite pomidorus, tarp jų - mocarelą, pabarstykite raudonėliais ir druska. Dėkite į orkaitę 15 minučių. Išimkite picą iš orkaitės, pabarstykite bazilikais ir parmezanu, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir vėl dėkite į orkaitę 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos