Publikavimo data: 2025-08-19
Pica su kukurūzų miltų pagrindu
Pica yra labai skanus, bet gana kaloringas patiekalas. Kad šis itališkas šedevras kuo mažiau pakenktų jūsų figūrai, picą ruoškite su kukurūzų miltų pagrindu. Produktai iš kukurūzų yra gerai virškinami organizmo ir turi daug vitaminų. Vienintelis trūkumas - kukurūzų miltuose nėra glitimo. Kad picos pagal šį receptą tešla būtų švelni ir vientisa, į picą dedama kvietinių miltų, tačiau be glitimo, todėl patiekalas gavosi dar sveikesnis.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į kambario temperatūros vandenį sudėkite sviestą, druską ir cukrų. Supilkite kukurūzų miltus ir kepimo miltelius. Išmaišykite, kad susijungtų. Dalimis suberkite kvietinius miltus. Užminkykite tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite pakilti 45 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite picą su kukurūzų miltų pagrindu. Paruoštą tešlą iškočiokite į apskritą formą ir perkelkite į augaliniu aliejumi pateptą kepimo skardą. Patepkite ruošinį pomidorų kečupu. Išdėliokite dešrą, tada paprikas ir alyvuoges. Pabarstykite sūrio drožlėmis. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos