Pica su kukurūzų miltų pagrindu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Pica su kukurūzų miltų pagrindu

Pica yra labai skanus, bet gana kaloringas patiekalas. Kad šis itališkas šedevras kuo mažiau pakenktų jūsų figūrai, picą ruoškite su kukurūzų miltų pagrindu. Produktai iš kukurūzų yra gerai virškinami organizmo ir turi daug vitaminų. Vienintelis trūkumas - kukurūzų miltuose nėra glitimo. Kad picos pagal šį receptą tešla būtų švelni ir vientisa, į picą dedama kvietinių miltų, tačiau be glitimo, todėl patiekalas gavosi dar sveikesnis.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
241 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Pica su kukurūzų miltų pagrindu Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į kambario temperatūros vandenį sudėkite sviestą, druską ir cukrų. Supilkite kukurūzų miltus ir kepimo miltelius. Išmaišykite, kad susijungtų. Dalimis suberkite kvietinius miltus. Užminkykite tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite pakilti 45 minutes.

Žingsnis 2

Pica su kukurūzų miltų pagrindu Žingsnis 2
Paruoškite picą su kukurūzų miltų pagrindu. Paruoštą tešlą iškočiokite į apskritą formą ir perkelkite į augaliniu aliejumi pateptą kepimo skardą. Patepkite ruošinį pomidorų kečupu. Išdėliokite dešrą, tada paprikas ir alyvuoges. Pabarstykite sūrio drožlėmis. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos