Pica su lašinukais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Pica su lašinukais

"Salchichon" - tai žalios rūkytos arba vytintos dešros, kurios yra Ispanijos prekės ženklas. Ji gaminama iš kiaulienos, kartais su veršiena, arkliena ir žvėriena. Mėsos delikatesas gausiai pagardinamas pipirais, česnakais, muskato riešutais, gvazdikėliais ir kalendromis. Pica su salchichon gaunasi pikantiška ir nepaprastai skani. Neįmanoma įsivaizduoti picos be sūrio - šiame recepte naudojama mocarela. Patiekalo daržovių sudedamoji dalis yra pomidorai ir paprikos. Išskirtinumas - kaparėliai ir alyvuogės.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pica su lašinukais Žingsnis 1
Į miltus suberkite mieles, druską ir alyvuogių aliejų. Supilkite vandenį, užminkykite minkštą tešlą ir palikite ją 2 valandoms.

Žingsnis 2

Pica su lašinukais Žingsnis 2
Rankomis suformuokite picos pagrindą. Dėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos, apšlakstykite pomidorų sultimis ir pabarstykite itališkomis žolelėmis.

Žingsnis 3

Pica su lašinukais Žingsnis 3
Sluoksniuokite mocarelą, sūdytus lašinius, kaparėlius, alyvuoges ir paprikas. Kepkite 10 minučių didžiausiu galingumu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos