Pica su lašinukais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Pica su lašinukais

"Salchichon" - tai žalios rūkytos arba vytintos dešros, kurios yra Ispanijos prekės ženklas. Ji gaminama iš kiaulienos, kartais su veršiena, arkliena ir žvėriena. Mėsos delikatesas gausiai pagardinamas pipirais, česnakais, muskato riešutais, gvazdikėliais ir kalendromis. Pica su salchichon gaunasi pikantiška ir nepaprastai skani. Neįmanoma įsivaizduoti picos be sūrio - šiame recepte naudojama mocarela. Patiekalo daržovių sudedamoji dalis yra pomidorai ir paprikos. Išskirtinumas - kaparėliai ir alyvuogės.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Pica su lašinukais Žingsnis 1
Į miltus suberkite mieles, druską ir alyvuogių aliejų. Supilkite vandenį, užminkykite minkštą tešlą ir palikite ją 2 valandoms.

Žingsnis 2

Pica su lašinukais Žingsnis 2
Rankomis suformuokite picos pagrindą. Dėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos, apšlakstykite pomidorų sultimis ir pabarstykite itališkomis žolelėmis.

Žingsnis 3

Pica su lašinukais Žingsnis 3
Sluoksniuokite mocarelą, sūdytus lašinius, kaparėlius, alyvuoges ir paprikas. Kepkite 10 minučių didžiausiu galingumu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos