Publikavimo data: 2024-09-17
Pica su lašinukais
"Salchichon" - tai žalios rūkytos arba vytintos dešros, kurios yra Ispanijos prekės ženklas. Ji gaminama iš kiaulienos, kartais su veršiena, arkliena ir žvėriena. Mėsos delikatesas gausiai pagardinamas pipirais, česnakais, muskato riešutais, gvazdikėliais ir kalendromis. Pica su salchichon gaunasi pikantiška ir nepaprastai skani. Neįmanoma įsivaizduoti picos be sūrio - šiame recepte naudojama mocarela. Patiekalo daržovių sudedamoji dalis yra pomidorai ir paprikos. Išskirtinumas - kaparėliai ir alyvuogės.
Žingsnis 1
Į miltus suberkite mieles, druską ir alyvuogių aliejų. Supilkite vandenį, užminkykite minkštą tešlą ir palikite ją 2 valandoms.
Žingsnis 2
Rankomis suformuokite picos pagrindą. Dėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos, apšlakstykite pomidorų sultimis ir pabarstykite itališkomis žolelėmis.
Žingsnis 3
Sluoksniuokite mocarelą, sūdytus lašinius, kaparėlius, alyvuoges ir paprikas. Kepkite 10 minučių didžiausiu galingumu.
Kategorijos