Pica su marinuotais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Pica su marinuotais grybais

Viskas gali tapti picos užpilu! Patiekalas, kuris yra kuo universalesnis ir išradingesnis. Bet kokia mėsa, dešrelės, daržovės, įvairūs sūriai, žolelės. Net tešla gali būti plona arba stora, su mielėmis arba be jų. Šiandien siūlome jums lengvą, bet sočią picą, įdarytą marinuotais grybais ir alyvuogėmis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
25 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pica su marinuotais grybais Žingsnis 1
Susmulkinkite alyvuoges ir žalumynus.

Žingsnis 2

Pica su marinuotais grybais Žingsnis 2
Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 3

Pica su marinuotais grybais Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną ir apkepkite jį keptuvėje iki auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Pica su marinuotais grybais Žingsnis 4
Grybus smulkiai supjaustykite ir sudėkite prie svogūnų. Apkepkite kartu. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 5

Pica su marinuotais grybais Žingsnis 5
Iškepusį įdarą palikite atvėsti. Tuo tarpu iškočiokite tešlą.

Žingsnis 6

Pica su marinuotais grybais Žingsnis 6
Tešlą aptepkite padažu. Pabarstykite tarkuotu sūriu.

Žingsnis 7

Pica su marinuotais grybais Žingsnis 7
Sudėkite grybų įdarą ir pabarstykite sūriu.

Žingsnis 8

Pica su marinuotais grybais Žingsnis 8
Picą papuoškite alyvuogėmis.

Žingsnis 9

Pica su marinuotais grybais Žingsnis 9
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir atsargiai sudėkite picas. Pašaukite picas į 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms.

Žingsnis 10

Pica su marinuotais grybais Žingsnis 10
Leiskite picai šiek tiek atvėsti ir supjaustykite ją riekelėmis. Pabarstykite šviežiomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos