Publikavimo data: 2024-04-02
Pica su marinuotais grybais
Viskas gali tapti picos užpilu! Patiekalas, kuris yra kuo universalesnis ir išradingesnis. Bet kokia mėsa, dešrelės, daržovės, įvairūs sūriai, žolelės. Net tešla gali būti plona arba stora, su mielėmis arba be jų. Šiandien siūlome jums lengvą, bet sočią picą, įdarytą marinuotais grybais ir alyvuogėmis.
Žingsnis 1
Susmulkinkite alyvuoges ir žalumynus.
Žingsnis 2
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną ir apkepkite jį keptuvėje iki auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Grybus smulkiai supjaustykite ir sudėkite prie svogūnų. Apkepkite kartu. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 5
Iškepusį įdarą palikite atvėsti. Tuo tarpu iškočiokite tešlą.
Žingsnis 6
Tešlą aptepkite padažu. Pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 7
Sudėkite grybų įdarą ir pabarstykite sūriu.
Žingsnis 8
Picą papuoškite alyvuogėmis.
Žingsnis 9
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir atsargiai sudėkite picas. Pašaukite picas į 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms.
Žingsnis 10
Leiskite picai šiek tiek atvėsti ir supjaustykite ją riekelėmis. Pabarstykite šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos