Publikavimo data: 2025-08-17
Pica su mocarela ant tešlos be mielių
Skanus ir be mielių.
Žingsnis 1
Kiaušinį išplakite su druska, cukrumi ir saulėgrąžų aliejumi. Supilkite vandenį ir miltus. Užminkykite lengvą tešlą, suvyniokite į maistinę plėvelę ir bent 30 min. padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite į ploną apskritimą, jei reikia, pabarstykite miltais. Išpjaukite apskritimą pagal formą, palikdami keletą cm šonams.
Žingsnis 3
Į formą įdėkite tešlą. Aplink kraštus išdėliokite sūrį ir dešreles, o šonus apvyniokite įdaru.
Žingsnis 4
Tešlą patepkite padažu ir sudėkite įdarą. Gausiai pabarstykite sūriu. Pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.
Žingsnis 5
Paruošta pica patiekiama karšta.
Kategorijos