Pica su pesto padažu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Pica su pesto padažu.

Atrodytų, kas galėtų įprastą picą "Margarita" padaryti dar aromatingesnę ir skanesnę. Tačiau Italijoje į ją nuspręsta įmaišyti šiek tiek pesto padažo. Rezultatas - pesto pica, kuri tapo mėgstama ne tik Italijoje, bet ir kitose pasaulio šalyse.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
26 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pica su pesto padažu. Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į gilų indą supilkite šiltą vandenį, suberkite mieles. Išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite cukrų ir druską bei alyvuogių aliejų. Toliau maišykite, kol viskas ištirps. Palaipsniui suberkite miltus ir minkykite tešlą, kol ji nebelips prie rankų.

Žingsnis 2

Pica su pesto padažu. Žingsnis 2
Paruoškite pesto padažą. Bazilikus, kedro riešutus, parmezaną, česnaką ir alyvuogių aliejų sudėkite į maišytuvą. Sumalkite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Pica su pesto padažu. Žingsnis 3
Sudėkite picą su pesto padažu. Iškočiokite 2-3 mm storio tešlą. Užlenkite kraštus. Paviršių aptepkite pomidorų padažu. Ant tešlos sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus ir pabarstykite raudonėliais. Ant picos viršaus užberkite tarkuotos mocarelos. Ant viršaus užtepkite pesto padažo. Tada vėl išdėliokite kelis pomidorų griežinėlius. Visą picą pabarstykite tarkuotu parmezanu. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki maksimalios temperatūros. Picą kepkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos