Publikavimo data: 2024-04-28
Picos pyragas
Picos tortas - tai kelių aukštų picos tortas. Atrodo, kad tai gerai pažįstamas sūrio, padažo ir pepperoni skonių derinys, padaugintas iš trijų. Paruoškite picos pyragą didelei grupei pagal mūsų receptą.
Žingsnis 1
Sumaišykite šiltą vandenį su mielėmis. Suberkite cukrų, gerai išmaišykite ir palikite 5 minutes. Persijokite miltus, suberkite druską ir medų ir užminkykite tešlą. Tešlą minkykite rankomis 2-3 minutes, jei reikia, įberkite daugiau miltų.
Žingsnis 2
Dėkite tešlą į lengvai aliejumi pateptą dubenį, uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje pakilti 60 minučių. Ketvirtadalį tešlos atidėkite į šalį pyrago šonams suformuoti.
Žingsnis 3
Likusią tešlą padalykite į 5 lygias dalis ir kiekvieną iškočiokite plonu sluoksniu. Iš kiekvieno gabalėlio išpjaukite apskritimą pagal naudojamos formos skersmenį. Kiekvieną pagrindą kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 3-5 minutes.
Žingsnis 4
Likusią tešlą iškočiokite į stačiakampio formą, perpjaukite į dvi dalis ir išklokite šonus. Nukirpkite tešlos perteklių, kad kraštus būtų galima papuošti.
Žingsnis 5
Ant formos dugno dėkite pirmąją plutą ir aptepkite ją šaukštu padažo. Ant viršaus užtepkite šiek tiek pipirų ir pabarstykite sūriu. Keiskite sluoksnius, kol forma bus pilna. Suvyniokite tešlos kraštus. Kepkite 200 °C temperatūroje 25-40 minučių.
Kategorijos