Picos suktinukas su mėsos asorti pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Picos suktinukas su mėsos asorti

Mūsų siūlomame picos suktinuko recepte tradicinės picos skonis derinamas su suktinuko forma. Picos įdarą pakanka suvynioti į ploną armėnišką pitą ir turime puikų sprendimą pietums darbe ar vaiko pietums mokykloje. Tokią picą patogu pasiimti į kelionę ar iškylą. O kaip priedus siūlome paruošti marinuotą vištienos krūtinėlę ir kiaulienos nugarinę, taip pat papildyti juos rūkyta mėsa, kuri suteiks pikantiško skonio ir aromato.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.81/5 (43 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Picos suktinukas su mėsos asorti Žingsnis 1
Vištienos filė ir kiaulienos nugarinę 30-60 minučių marinuokite prieskoniuose. Tada kepkite jas keptuvėje su alyvuogių aliejumi iš abiejų pusių, kol iškeps.

Žingsnis 2

Picos suktinukas su mėsos asorti Žingsnis 2
Supjaustykite visus įdaro ingredientus - abi mėsas, saliamį ir pomidorus. Visus produktus galite supjaustyti vienodo dydžio šiaudeliais - tokiu atveju įdaras pasiskirstys tolygiai, o skoniai susijungs. Tačiau norėdami patiekalą padaryti įdomesnį ir "pažaisti" atskirais mėsos skoniais, kiaulieną supjaustykite plonais griežinėliais, vištieną - batonais, o saliamį - plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Picos suktinukas su mėsos asorti Žingsnis 3
Sumaišykite pomidorų padažą su minkštimu, česnakais, raudonėliais ir druska. Vietoj jo galite naudoti mėgstamą kečupą arba aštriąją adžiką.

Žingsnis 4

Picos suktinukas su mėsos asorti Žingsnis 4
Kiekvieną pitą perpjaukite pusiau, tolygiai aptepkite padažu ir ant viršaus sudėkite mėsos įdarą. Mocarelą sutarkuokite arba supjaustykite kubeliais ir paskleiskite ant mėsos įdaro.

Žingsnis 5

Picos suktinukas su mėsos asorti Žingsnis 5
Suvyniokite picos paplotėlį į voką ir kepkite orkaitėje 5 minutes 180 °C temperatūroje arba kepkite grilio keptuvėje iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos