Publikavimo data: 2024-10-12
Picos suktinukas su mėsos asorti
Mūsų siūlomame picos suktinuko recepte tradicinės picos skonis derinamas su suktinuko forma. Picos įdarą pakanka suvynioti į ploną armėnišką pitą ir turime puikų sprendimą pietums darbe ar vaiko pietums mokykloje. Tokią picą patogu pasiimti į kelionę ar iškylą. O kaip priedus siūlome paruošti marinuotą vištienos krūtinėlę ir kiaulienos nugarinę, taip pat papildyti juos rūkyta mėsa, kuri suteiks pikantiško skonio ir aromato.
Žingsnis 1
Vištienos filė ir kiaulienos nugarinę 30-60 minučių marinuokite prieskoniuose. Tada kepkite jas keptuvėje su alyvuogių aliejumi iš abiejų pusių, kol iškeps.
Žingsnis 2
Supjaustykite visus įdaro ingredientus - abi mėsas, saliamį ir pomidorus. Visus produktus galite supjaustyti vienodo dydžio šiaudeliais - tokiu atveju įdaras pasiskirstys tolygiai, o skoniai susijungs. Tačiau norėdami patiekalą padaryti įdomesnį ir "pažaisti" atskirais mėsos skoniais, kiaulieną supjaustykite plonais griežinėliais, vištieną - batonais, o saliamį - plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Sumaišykite pomidorų padažą su minkštimu, česnakais, raudonėliais ir druska. Vietoj jo galite naudoti mėgstamą kečupą arba aštriąją adžiką.
Žingsnis 4
Kiekvieną pitą perpjaukite pusiau, tolygiai aptepkite padažu ir ant viršaus sudėkite mėsos įdarą. Mocarelą sutarkuokite arba supjaustykite kubeliais ir paskleiskite ant mėsos įdaro.
Žingsnis 5
Suvyniokite picos paplotėlį į voką ir kepkite orkaitėje 5 minutes 180 °C temperatūroje arba kepkite grilio keptuvėje iš abiejų pusių.
Kategorijos