Picų sūrymo tešla pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Picų sūrymo tešla

Greita ir lengva picos tešla.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Picų sūrymo tešla Žingsnis 1
Į miltus suberkite sūrymą, majonezą, cukrų, druską ir raugą.

Žingsnis 2

Picų sūrymo tešla Žingsnis 2
Užminkykite tešlą ir palikite šiltoje vietoje 20 minučių.

Žingsnis 3

Picų sūrymo tešla Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į apskritimą, įdėkite į kepimo formą, patepkite kečupu, sudėkite įdarą (dešrą, alyvuoges, grybus, pomidorus, sūrį). Kepkite 220 laipsnių Celsijaus orkaitėje 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos