Publikavimo data: 2025-08-18
Pieniško šokolado keksiukai
Pieniško šokolado keksiukai yra subtilūs kepiniai, kuriems virtuvėje nereikia daug laiko. Tešla gaminama su pienu, todėl kepiniai yra orūs ir minkšti, o raugas suteikia tešlai akytą struktūrą, todėl kepiniai gerai iškepa ir galiausiai gražiai atrodo. Kakava, kuri taip pat naudojama recepte, suteikia kepiniams malonų tamsaus šokolado skonį su lengvu kartumu.
Žingsnis 1
Paruoškite dubenį tešlai, kuriame būtų lengva sumaišyti ingredientus. Dubenyje sumaišykite sausus ingredientus: persijotus kvietinius miltus, kakavą ir kepimo miltelius. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Mikrobangų krosnelėje ištirpinkite sviestą. Ištirpintą sviestą supilkite į sausus ingredientus, suberkite cukrų. Išmaišykite. Tada įmuškite vištos kiaušinį, išmaišykite. Į tešlą supilkite šiltą pieną ir dar kartą gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Į kepimo skardą įdėkite popierines formeles. Į formeles paskirstykite tešlą. Keksiukus kepkite iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos