Publikavimo data: 2024-04-09
Pieniško šokolado kruasanai su paruošta tešla
Kruasanai yra visame pasaulyje žinomas prancūziškas bandelės formos kepinys. Kruasanai valgomi paprasti arba įdaryti įdarais. Visa skanių kruasanų paslaptis slypi tešloje: kuo geresnė tešla, kuo ji storesnė ir kuo daugiau sluoksnių, tuo skanesni kruasanai. Kruasanus galima pasigaminti ir namuose. Kruasanai su šokoladu yra labai skanūs. Jie paruošiami labai greitai ir paprastai. Jums reikės paruoštos sluoksniuotos tešlos ir plytelės šokolado.
Žingsnis 1
Pabarstykite stalą miltais ir sudėkite ant jo sluoksniuotą tešlą. Ant viršaus pabarstykite miltų ir iškočiokite 2-3 mm storio tešlą. Supjaustykite tešlą trikampėliais.
Žingsnis 2
Kiekvieno trikampio centre paskleiskite smulkintą pienišką šokoladą, palikdami įdubimą aplink kraštus.
Žingsnis 3
Suvyniokite į trikampius ir suformuokite kruasanus.
Žingsnis 4
Sudėkite kruasanus ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu. Aptepkite kruasanus kiaušinio tryniu. Dėkite kruasanus į 180 °C temperatūros orkaitę 20-30 minučių. Kruasanai su šokoladu paruošti. Patiekite juos apibarstytus cukraus pudra. Gero apetito!
Kategorijos