Pieniško šokolado kruasanai su paruošta tešla pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Pieniško šokolado kruasanai su paruošta tešla

Kruasanai yra visame pasaulyje žinomas prancūziškas bandelės formos kepinys. Kruasanai valgomi paprasti arba įdaryti įdarais. Visa skanių kruasanų paslaptis slypi tešloje: kuo geresnė tešla, kuo ji storesnė ir kuo daugiau sluoksnių, tuo skanesni kruasanai. Kruasanus galima pasigaminti ir namuose. Kruasanai su šokoladu yra labai skanūs. Jie paruošiami labai greitai ir paprastai. Jums reikės paruoštos sluoksniuotos tešlos ir plytelės šokolado.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
404 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
43 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.36/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pieniško šokolado kruasanai su paruošta tešla Žingsnis 1
Pabarstykite stalą miltais ir sudėkite ant jo sluoksniuotą tešlą. Ant viršaus pabarstykite miltų ir iškočiokite 2-3 mm storio tešlą. Supjaustykite tešlą trikampėliais.

Žingsnis 2

Pieniško šokolado kruasanai su paruošta tešla Žingsnis 2
Kiekvieno trikampio centre paskleiskite smulkintą pienišką šokoladą, palikdami įdubimą aplink kraštus.

Žingsnis 3

Pieniško šokolado kruasanai su paruošta tešla Žingsnis 3
Suvyniokite į trikampius ir suformuokite kruasanus.

Žingsnis 4

Pieniško šokolado kruasanai su paruošta tešla Žingsnis 4
Sudėkite kruasanus ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu. Aptepkite kruasanus kiaušinio tryniu. Dėkite kruasanus į 180 °C temperatūros orkaitę 20-30 minučių. Kruasanai su šokoladu paruošti. Patiekite juos apibarstytus cukraus pudra. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos