Pieniškos bandelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Pieniškos bandelės

Pieno keksas yra klasikinis naminis desertas prie arbatos. Pieno keksiukai būna purūs ir švelnūs, o receptas gana paprastas. Keksiukus geriau kepti silikoninėse formelėse - jų nereikia tepti aliejumi, o paruoštą desertą lengva išimti. Pieniškų keksiukų receptui naudokite aukščiausios rūšies kvietinius miltus ir 3,2 % riebumo pieną. Jei mėgstate sultenių, jų įmaišykite į tešlą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
329 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
45 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pieniškos bandelės Žingsnis 1
Tešlai išplakite sviestą mikseriu. Tada suberkite cukrų ir plakite dar 1-2 minutes. Sudėkite kiaušinius ir vanilinį cukrų ir toliau plakite, kol tešla taps vientisa.

Žingsnis 2

Pieniškos bandelės Žingsnis 2
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, supilkite į tešlą kartu su pienu ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Tešlos formeles pripildykite iki pusės ir kepkite apie 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Norint patiekti, keksiukus reikės išimti iš formelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos